Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 2. 2024,
9.13

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Vsebino omogoča Energijska klinika Life Center

Natisni članek

depresija glavobol utrujenost izgorelost stres izčrpanost Life Center advertorial

Četrtek, 29. 2. 2024, 9.13

1 mesec, 2 tedna

Ste izčrpani? Nikakor ne pridete na zeleno vejo?

Bolezen 21. stoletja, s katero se spopada vse več Slovencev

Vsebino omogoča Energijska klinika Life Center
izčrpanost, depresija, stres, izgorelost | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Posledice daljše izpostavljenosti intenzivnemu stresu so kronična utrujenost, nespečnost, bolečine v hrbtenici, glavobol, povišano bitje srca, nemir, zmanjšanje libida … Zdravljenje izčrpanosti je učinkovito, ko prepoznamo in odpravimo vzroke zanjo. Ko povečate kapaciteto svoje energije, se to odraža na izboljšanju počutja, zdravja, poveča se učinkovitost na delovnem mestu, izboljšajo se odnosi in še mnogo več.

Prijavite se na brezplačno diagnostiko vitalnosti in delno terapijo za obnovo energije v energijski klikniki Life Center.

Pišite jim na e-naslov info@lifecenter.si ali jih pokličite na telefonsko številko 031 549 144 in se dogovorite za termin.

Kako je videti prvi obisk, na katerega se prijavite zgoraj? 

Na individualnem posvetu se s terapevtom pogovorite o vašem stanju in simptomih. Skupaj postavite želene cilje za nadgradnjo in spoznate potek zdravljenja. Z diagnostiko vitalnosti se ugotovi vzrok za vaše težave, torej kje vam odteka energija in kaj vas je pripeljalo v trenutno stanje. Da začutite prvi rezultat in izboljšanje stanja, obisk vključuje še zelo prijetno delno terapijo za obnovo energije. Prvi obisk traja dve uri.

Kako je videti prvi obisk v energijski kliniki Life Center, preverite v videoposnetku.

Zakaj smo izčrpani?

Moderen, vedno hitrejši tempo življenja nas dan za dnem bolj izčrpava. V želji, da dokažemo lastno vrednost, se izčrpavamo in želimo doseči čim boljše rezultate na vseh področjih. Ampak žal prepogosto na račun lastnega zdravja.

Znaki izčrpanosti, ki lahko vodijo do izgorelosti

Posledice daljše izpostavljenosti intenzivnemu stresu so kronična utrujenost, nespečnost, bolečine v hrbtenici, glavobol, povišano bitje srca, nemir, zmanjšanje libida, bolečine v križu in vratu, pogosti glavoboli, povišan holesterol in krvni tlak, tesnoba, anksioznost, panični napad, slab imunski sistem, depresija, pomanjkanje motivacije, veselja in strasti do življenja, slaba koncentracija, zmanjšana učinkovitost na delovnem mestu, hormonske motnje ...

Zdravljenje izčrpanosti je učinkovito, ko prepoznamo in odpravimo vzroke zanjo.

Ko povečate kapaciteto svoje energije, se to kaže kot izboljšanje počutja in zdravja, poveča se učinkovitost na delovnem mestu, izboljšajo se odnosi in še mnogo več.

S prepoznavanjem znakov izčrpanosti in pravočasnim ukrepanjem boste našli pot do naravnega zdravja, čustvene stabilnost in harmoničnih odnosov. | Foto: Life Center S prepoznavanjem znakov izčrpanosti in pravočasnim ukrepanjem boste našli pot do naravnega zdravja, čustvene stabilnost in harmoničnih odnosov. Foto: Life Center

Izčrpanost pozdravimo, ko prepoznamo in odpravimo vzroke zanjo

Zdravljenje izčrpanosti je učinkovito, če odpravimo vzroke zanjo. Do vzrokov lahko pridemo le s pomočjo strokovnjakov s tega področja, saj smo se v takšnem položaju znašli ravno zaradi pomanjkanja znanja. Počitek nam le do neke mere povrne energijo, ne odpravi pa vzroka zanjo.

Prek naših energijskih tretmajev v prvi fazi nadomestite izgubljeno energijo, nato vas naučimo, kako omejiti in popolnoma zaustaviti odtekanje vitalne energije. Čas zdravljenja in regeneracije, ki je sicer dolgotrajen postopek, se tako bistveno skrajša. Kot že rečeno, je zelo pomembno, da se naučite delati in živeti na način, da nikoli več ne pridete v podoben položaj.

Strokovno osebje na kliniki poskrbi za revitalizacijo telesa in duha ter pomaga odpraviti vse težave, povezane s stresnim načinom življenja. | Foto: Life Center Strokovno osebje na kliniki poskrbi za revitalizacijo telesa in duha ter pomaga odpraviti vse težave, povezane s stresnim načinom življenja. Foto: Life Center Pomoč pri globoki sprostitvi in povrnitvi izgubljene energije ter dolgoročni spremembi načina življenja ponujajo v Life Centru, kjer deluje posebna energijska klinika. Strokovno osebje na kliniki poskrbi za revitalizacijo telesa in duha ter pomaga odpraviti vse težave, povezane s stresnim načinom življenja.
 

Energijska klinika je namenjena vsem, ki se želijo napolniti z novo, svežo življenjsko energijo.
 

Vabljeni na spoznavni obisk v energijsko kliniko Life Centra. Podarjajo vam diagnostiko vitalnosti (stanja) in delno terapijo za obnovo energije.

Prijavite se tako, da jim pišete na e-naslov ali pa jih pokličete:

Elektronski naslov: info@lifecenter.si

Telefon: 031 549 144

Life Center | Foto: Life Center Foto: Life Center

Telo ima popolno sposobnost regeneracije, a ko je izčrpano, potrebuje podporo

Program za obnovo vsakodnevne življenjske energije, E.Vitalizacija, je zasnovan kot celostni pristop za ponovno samoregeneracijo telesa. Prvi del tretmaja se izvaja prek strokovno vodenega sproščanja, ki pospeši cirkulacijo življenjske energije in poveča dotok hranilnih snovi v izčrpane celice.

Prijavite se na brezplačno diagnostiko vitalnosti in delno terapijo za obnovo energije v energijski klikniki Life Center.

Pišite jim na e-naslov info@lifecenter.si ali jih pokličite na telefonsko številko 031 549 144 in se dogovorite za termin.

 

 

Omogoči, da se v kratkem času vzpostavi obnova izgubljene moči in notranjega miru ter se preprečijo negativne posledice stresa.

Drugi del programa je namenjen ozaveščanju, kjer vas naučimo, kako omejiti in popolnoma zaustaviti odtekanje vitalne energije, kar je ključno za ohranitev zdravja.

Tretmaji, ki jih izvajajo na energijski kliniki:

E.Vitalizacija™: Tretma obnove vsakodnevne življenjske energije.

E.Hrbtenica™: Tretma stimuliranja pretoka skozi hrbtenico in celotno telo.

E.Črpališče™: Inovativen tretma za razvoj življenjskih potencialov.
 

KONTAKT:

Life Center je v prvem nadstropju nakupovalne galerije v Kristalni palači.

Naslov: Ameriška ulica 8, BTC, Ljubljana

Elektronski naslov: info@lifecenter.si

Telefon: 031 549 144

Ne spreglejte