Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2022,
12.56

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

operacija očala zdravje Oči Doktor 1A PR članek

Četrtek, 16. 6. 2022, 12.56

1 leto, 10 mesecev

Ali se zavedate, kako pomemben je preventivni oftamološki pregled za vaše oči?

Oglasno sporočilo

Oko je naš organ vida, ki nam omogoča, da vidimo vso lepoto, ki nam jo je namenil svet. Nujno je, da skrbimo za njegovo zdravje. Ali ste vedeli, da polovico delovne kapacitete možganov zavzemajo informacije, ki jih dobimo prek oči? Ali ste vedeli, koliko hitrejše so naše oči kot najnovejša kamera? Se zavedate, da so naše oči zaslužne za 80 % naših spominov in doživetij, ki jih doživljamo skozi življenje?

Dr.1A_1 | Foto:

Očesne mišice so tako efektivne, da sploh ne potrebujejo premora. Medtem ko vaše veke kot vsaka druga mišica v telesu potrebujejo premor na koncu vsakega dneva. S pomočjo njih mežikamo 12-krat v minuti, približno 10.000-krat čez dan!

Za optimalno zdravje in preventivo oči je po 40. letu starosti pregled nujni opravek vsakega posameznika. Imamo srečo, da živimo v digitalni dobi, ki nam omogoča dostop do vseh informacij, ki narekujejo, da je skrb za lastno zdravje v domeni posameznika. V naših rokah je, ali bomo poskrbeli za svoje zdravje in preventivno opravljali preglede. Pri očeh je nujno preventivno preveriti vidno ostrino, očesni pritisk, zdravje mrežnice ter vidni živec. To so vsa področja, ki lahko nakazujejo na bolezni, ki se lahko uspešno rešijo, če jih odkrijemo v začetnih stanjih.

Zdravnik pri pregledu ugotovi, ali je kakršnakoli patologija, ki jo je treba z dodatnimi preiskavami diagnosticirati in hitro poskrbeti za zdravljenje. Pregled je osnova za zdravje vaših oči in prav je, da poskrbite za njih.

Preglede lahko po 75 % znižani ceni opravite prek Doktor 1a d. o. o., kjer poskrbimo za vaše zdravje in zadovoljstvo. Izkoristite ekskluzivno ceno in preverite morebitne težave z očmi.

Nujno je tudi, da uskladite dioptrijo vaših oči z dioptrijo na vaših očalih. Če na očalih nosite napačno dioptrijo, to velikokrat vodi v višjo starostno dioptrijo.

Preventivni oftalmološki pregled se opravi s širjenjem zenic, to pa je stanje oči, ko se lahko natančno preveri vašo dejansko dioptrijo. To je nujno za vse, ki očala nosite cel dan, tudi večer.

Pri Doktor 1a d. o. o. sodelujemo s 14 različnimi klinikami in vam lahko zagotovimo najboljšo za vaš primer. Najprej se posvetujte z našimi sodelavci, ki vas bodo napotili na pregled, ki bo ustrezal točno vašemu primeru. Glede na ocenjevanje zadovoljstva pacientov, ki ga izvajamo že 11 let, zelo dobro svetujemo našim zadovoljnim strankam. Na pregled se lahko naročite tukaj.

Izkoristite 75 % popust na preventivni oftalmološki pregled ter si omogočite oster vid. Lahko se rešite tudi očal, ki vas motijo pri vsakodnevnem opravljanju dela in pri športnih dejavnosti. Rešite se suhih in vnetih oči, ki jih povzročajo vaše kontaktne leče.

  Dr.1A_2 | Foto:

Ste se kdaj vprašali, ali kakšna klinika nudi garancijo na poseg? Prek nas boste prišli do klinike, ki nudi kar šestletno garancijo na poseg!

Zaupajte nam, saj na osnovi anket vemo, pri kateri kliniki so ljudje, ki so že opravili poseg, tudi najbolj zadovoljni – sodelujemo namreč le s klinikami, ki nam dovolijo meriti zadovoljstvo pacientov.

Koliko lahko privarčujete tudi vi in za povrhu dobite še bon za 100 evrov, izveste tukaj: izpolnite prijavnico!

ALI VESTE, da se vrsta in cena posega odprave dioptrije določi šele po opravljenem pregledu pri strokovnjaku? Na celoten pregled oči vam nudimo 75 % popusta in tako znaša le 25 €. Na pregledu nimate dodatnih stroškov, saj ste pregled plačali takoj in v celoti.

Rezervirajte termin in se prijavite na prvi očesni pregled.

🛎️BODITE POZORNI! Prihaja tudi do 3,3-kratne razlike med operacijami.

Cene ponudnikov se med seboj zelo razlikujejo. Prihaja tudi do 3,3-kratne razlike v ceni med najcenejšo in najdražjo operacijo. Ni nujno, da je najdražja operacija tudi najboljša, zato predlagamo individualni posvet, na katerem vam svetujemo, kakšne vrste operacija je za vas najbolj primerna. Preden pristopite k posegu, je treba najti kakovostnega strokovnjaka in primerjati cene.

Če ste zainteresirani, vam priporočamo pogovor z nami, kjer boste prejeli strokovne nasvete in odgovore na vsa vaša vprašanja. Pokličite na 080 1288 ali oddajte povpraševanje TUKAJ.

Naročnik oglasnega sporočila je DOKTOR 1A.

Ne spreglejte