Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 3. 2015,
8.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 3. 3. 2015, 8.40

8 let

Kakšne so nagrade za najboljše?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
S sodelovanjem v akciji Zaželi iz srca se boste potegovali za mamljive nagrade. Med njimi so tudi vikend paket razvajanja za dve osebi in vrednostni boni za slovenske terme po izbiri.

Izbrali bomo zmagovalca po izboru bralcev Planet Siol.net (glas ljudstva) in dva zmagovalca po izboru komisije, nagrade pa bomo razdelili tudi med preostale sodelujoče.

Nagradni sklad Glas ljudstva

1. nagrado bo prejel avtor čestitke, ki bo zbrala največ glasov: vikend paket za dve osebi s polpenzionom v hotelu Park**** na Bledu. Nagrado zagotavlja Sava Hotels & Resorts. Paket vključuje: nastanitev s polpenzionom, neomejen vstop v termalne bazene Wellnessa Živa v Hotelu Golf, nočno kopanje v Wellness centru Živa (v petek in soboto do 23. ure), popuste na vstop v svet savn v Wellness centru Živa, animacijski program.

2. – 11. nagrada: prejeli jo bodo tisti, ki bodo v akciji sodelovali s svojimi čestitkami in bodo imeli poleg glavnega nagrajenca največ glasov obiskovalcev Planet Siol.net: 10 x bon v vrednosti 20 evrov za slovenske terme po izboru (Sava Hoteli Bled, Terme 3000, Moravske toplice, Zdravilišče Radenci, Terme Banovci, Terme Ptuj, Terme Lendava). Nagrado zagotavlja Sava Hotels & Resorts.

12. – 21. nagrada: Med vsemi sodelujočimi, ki bodo oddali vsaj eno čestitko, bo organizator izžrebal še 10 sodelujočih, ki bodo prejeli slastne napolitanke Manner.

Glas komisije Planet Siol.net – komisija bo med vsemi oddanimi čestitkami izbrala dve z najbolj prepričljivim besedilom (komisijo sestavljajo: Tea Anderlič, Vesna Hrast, Teja Rajšp in Mihaela Leskovec): 2 x 2 vabili za ogled izbrane večerne predstave v SiTi teatru.

Vse, za katere bomo ugotovili, da so kakorkoli zlorabili glasovanje, bomo izključili iz možnosti za pridobitev nagrad.

Ne spreglejte