Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2024,
7.00

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

horoskopsko znamenje horoskop horoskop vedeževanje PR članek

Ponedeljek, 18. 3. 2024, 7.00

1 mesec, 1 teden

Spoznajte svojo idealno partnerko

HOROSKOP: odkrijte, kateri tip ženske vam je usojen

Oglasno sporočilo

Ljubezen je kompleksno čustvo, ki pogosto presega logično razumevanje. Vendar pa nam astrologija lahko ponudi zanimive vpoglede v to, kateri tip partnerja bi bil lahko najprimernejši za nas glede na značilnosti, pripisane našemu astrološkemu znamenju.

pr35 | Foto: Canva / ZEN21 Foto: Canva / ZEN21

Iskanje ljubezenskega partnerja je zapleteno potovanje, polno vzponov in padcev. Astrologija nam lahko ponudi zemljevid, ki nam pomaga razumeti, kateri tip osebe bi bil idealen za nas, glede na naše astrološko znamenje. Vsako znamenje zodiaka ima svoje edinstvene lastnosti, ki vplivajo na to, kaj iščemo in potrebujemo v partnerju. Tukaj je vodnik, ki vam lahko pomaga odkriti, kateri tip ženske je najbolj idealen za vas.

OVEN (21. marec–20. april

Moški, rojen v znamenju ovna, je znan po svoji strastni in avanturistični naravi. Idealna partnerka zanj je ženska, ki je samozavestna, neodvisna in polna življenjske energije. Nekdo, ki se ne boji sprejeti izzivov in ki lahko drži korak z ovnovo močno energijo, bo zanj popolna izbira.

Naslednje obdobje bo prav posebno za ljubezensko področje. Odkrijte svojo prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom!

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje oven in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

BIK (21. april–21. maj)

Bik ceni stabilnost, udobje in senzualnost. Moški, rojen v tem znamenju, išče žensko, ki je prizemljena, praktična in zvesta. Idealna partnerka zanj je nekdo, ki uživa v preprostih užitkih življenja in ceni pomembnost doma in družine.

V kratkem se obetajo veliki premiki in zasuki v ljubezni. Spoznajte, kaj vas čaka, z BREZPLAČNIM vpogledom!

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje bik in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

DVOJČKA (22. maj–21. junij)

Dvojček je radoveden, komunikativen in išče raznolikost. Moški, rojen v tem znamenju, potrebuje žensko, ki je inteligentna, prilagodljiva in polna presenečenj. Njegovo srce bo osvojila partnerka, ki lahko stimulira njegov um in mu ponudi novo perspektivo.

Vas tarejo ljubezenske težave? Poslovite se od njih z BREZPLAČNIM vpogledom!

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje dvojčka in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

RAK (22. junij–22. julij)

Rak išče varnost, čustveno povezanost in nežnost. Idealna partnerka zanj je sočutna, skrbna in ima močan občutek za dom in družino. Ženska, ki lahko deli njegovo čustveno globino in mu ponudi občutek varnosti, bo zanj popolna izbira.

Usoda se bo poigrala z vami. Poglobite se v svojo prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje rak in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

LEV (23. julij–23. avgust)

Lev je dramatičen, strasten in rad v središču pozornosti. Moški, rojen v tem znamenju, potrebuje žensko, ki je samozavestna, karizmatična in ki lahko uživa v soju žarometov skupaj z njim. Idealna partnerka zanj je oseba, ki ceni njegovo kraljevsko naravo in mu lahko stoji ob strani kot enakovredna partnerica.

Prihaja čas velikih odločitev. Z BREZPLAČNIM vpogledom odkrijte, s čim se boste soočili.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje lev in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

DEVICA (24. avgust–22. september)

Devica je analitična, praktična in zelo pozorna na detajle. Moški predstavnik tega znamenja išče žensko, ki je inteligentna, urejena in ceni red in organizacijo. Partnerka, ki lahko deli njegovo ljubezen do urejenosti in ki razume njegovo potrebo po analizi, preden sprejme odločitev, bo idealna izbira.

So vaša čustva zavita v meglo? Razjasnite vse svoje dvome z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje devica in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

BREZPLAČEN VPOGLED V LJUBEZENSKO PRIHODNOST

Izkoristite svojih PET MINUT BREZPLAČNEGA POGOVORA z našimi izkušenimi vedeževalci še danes. Pokličite na 01 600 77 00 in odkrijte svojo romantično prihodnost.

Svoje vprašanje lahko pošljete tudi kot SMS na številko 4242 in spoznate, kakšna ljubezenska presenečenja vas čakajo.

gumb_1 | Foto:

TEHTNICA (23. september–23. oktober)

Tehtnica je romantična, šarmantna in vedno išče harmonijo. Moški predstavnik tega znamenja potrebuje žensko, ki je elegantna, družabna in ima smisel za pravičnost. Idealna partnerka zanj je nekdo, ki lahko deli njegovo željo po uravnoteženem in lepem življenju.

Katere skrite neznanke vplivajo na vašo ljubezen? Najdite vse dogovore z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje tehtnica in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

ŠKORPIJON (24. oktober–22. november)

Škorpijon je strasten, intenziven in skrivnosten. Moški, ki je rojen v tem znamenju, išče žensko, ki je čustveno globoka, strastna in razume njegovo kompleksnost. Idealna partnerka zanj je nekdo, ki se ne boji intenzivnosti in ki lahko stoji ob njem v vseh življenjskih preizkušnjah in izzivih.

Ste ujeti v začaranem krogu? Razjasnite vsa ljubezenska vprašanja z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje škorpijon in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

STRELEC (23. november–21. december)

Strelci so avanturistični, optimistični in vedno v iskanju resnice. Moški strelec potrebuje žensko, ki je neodvisna, ljubi svobodo in je vedno pripravljena na novo avanturo. Idealna partnerka zanj je nekdo, ki zna deliti njegovo ljubezen do potovanj in odkrivanja neznanega.

Prihajajo razkritja, ki jih najmanj pričakujete. Odkrijte jih z osebnim BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje strelec in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

KOZOROG (22. december–20. januar)

Kozorog je ambiciozen, discipliniran in zelo odgovoren. Moški, rojen v tem znamenju, išče žensko, ki je zrela, skrbna in ki ima zelo jasne cilje v življenju. Idealna partnerka zanj je oseba, ki razume njegovo predanost delu in lahko stoji ob njem kot močen podporni element.

Kakšne romantične priložnosti vas spomladi čakajo? Odkrijte svojo prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje kozorog in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

VODNAR (21. januar–18. februar)

Vodnar je inovativen, nekonvencionalen in zelo neodvisen. Potrebuje žensko, ki je edinstvena, odprtega duha in ceni svobodo izražanja. Idealna partnerka zanj je oseba, ki zna deliti njegovo željo po spremembah in izboljšavah v svet ter je ni strah opozoriti na krivice.

Vas zanima, kaj si ljubljena oseba ali simpatija misli o vas? Razkrijte z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje vodnar in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

RIBI (19. februar–20. marec)

Riba je empatična, sanjava in intuitivna. Moški, rojen v tem znamenju, išče žensko, ki je čutna, ustvarjalna in lahko deli njegovo globoko čustveno in duhovno povezanost. Idealna partnerka zanj je oseba, ki lahko plava skupaj z njim v globokih vodah čustev in domišljije ter je ni strah pokazati nežnosti.

Okolica se vam ne bo mogla upreti! Odkrijte, kaj lepega vas čaka, z BREZPLAČNIM vpogledom!

Preberite tudi svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje ribi in odkrijte, ali bo pomlad strastna in vroča ali hladna in medla.

BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE!

Se sprašujete, kakšna bo vaša prihodnost? Je pred vami obdobje zlomljenega srca ali strasti polna pomlad? Pokličite na 01 600 77 00 in izkoristite posebno ponudbo: pet minut brezplačnega pogovora z najboljšimi vedeževalci.

Svoje vprašanje lahko pošljete tudi kot SMS na številko 4242 in odkrijete, kakšna ljubezenska presenečenja so pred vami.

gumb_2 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O. 

Ne spreglejte