Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 5. 2014,
11.14

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Siol.net

Foto: Lidl Slovenija

Natisni članek

Ustvarimo boljši svet Lidl vrtec zajtrk Lidl Slovenija advertorial

Četrtek, 15. 5. 2014, 11.14

2 meseca, 1 teden

Lidl Slovenija v slovenskih vrtcih pripravil zdrav zajtrk

Siol.net

Foto: Lidl Slovenija

Drugič zapovrstjo je Lidl Slovenija v 10 slovenskih vrtcih pripravil zdrav zajtrk, s katerim so želeli otrokom predstaviti pomen zdrave in uravnotežene prehrane za njihovo rast in razvoj.

Pri zajtrku so se otrokom pridružili tudi Lidlovi sodelavci, ki so z njimi poklepetali o zdravi prehrani in skupaj izpolnili Lidlov prehranski semafor, ki bo otroke v vrtcih prijazno osveščal, kateri izdelki so primerni za pogosto ali manj pogosto uživanje.

Da je bil projekt "Zdrav obrok za srečo otrok" že lani izjemno dobro sprejet, potrjuje dejstvo, da se je letos za sodelovanje v projektu odločilo še več vrtcev. Ti prihajajo iz Kočevja, Jesenic, Kopra, Kamnika, Trbovelj, Ptuja, Celja, Črenšovcev in kar dva iz Slovenj Gradca. V okviru zdravega zajtrka v vrtcih so otrokom ponudili kakovostne izdelke Lidlovih lastnih blagovnih znamk, ki so izredno priljubljeni tudi med njihovimi kupci: sveže mleko, marelični namaz in maslo ter štručka s semeni.

"Povečan odziv vrtcev je dokaz, da je zdrava prehrana resnično eden od ključnih vidikov razvoja naših malčkov. Ker pa nismo želeli ostati le pri zajtrku, so naši sodelavci v vsakem od vrtcev z otroci tudi poklepetali o zdravi prehrani in skupaj izpolnili posebej izdelan prehranski semafor, ki bo otroke spominjal na to, katere prehrambne izdelke je priporočljivo uživati pogosto in katere malo manj," je dejal vodja projekta Jure Butinar iz službe za odnose z javnostmi podjetja Lidl Slovenija.

Za srečo otrok!

 | Foto:

Projekt "Zdrav obrok za srečo otrok" je del številnih aktivnosti, ki jih Lidl Slovenija pripravlja v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet, kjer je ena od prednostnih tematik tudi skrb za zdravo življenje in razvoj.

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte