Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 2. 2016,
15.43

Osveženo pred

2 meseca

Siol.net

Video: Dean Gostimirovič

Natisni članek

advertorial anketa Lidl Slovenija Ustvarimo boljši svet

Petek, 26. 2. 2016, 15.43

2 meseca

Anketa: Kako ustvarjate boljši svet?

Siol.net

Video: Dean Gostimirovič

Med najpomembnejšimi koraki k boljšemu svetu je po vašem mnenju skrb za sočloveka in naravo. V videu smo zbrali nekaj odgovorov, ki smo jih posneli na ljubljanskih ulicah.

Posameznik večinoma ne more spremeniti vsega sveta na bolje, lahko pa poskrbi, da je vsaj njegov svet za odtenek boljši. Že lep nasmeh in pozitivna misel lahko sprožita spremembe v okolici, ki jih lahko občuti več ljudi. S pozitivnimi spremembami v odnosu do sočloveka, okolja in živali lahko naredimo velik korak k temu, da se bomo na tem svetu vsi skupaj počutili malo bolje. Štejejo že majhni koraki.

Več kot sto organizacij ustvarjalo boljši svet

Med nami so številni posamezniki, organizacije, društva in zavodi, ki imajo dovolj energije in čutijo poslanstvo, da pomagajo drugim. V okviru rubrike Ustvarimo boljši svet, ki je v preteklih dveh letih redno spremljala njihov trud, smo predstavili številne dobrodelne in družbeno odgovorne organizacije, njihove zgodbe in korake za boljši svet. Lidl Slovenija je kot sponzor rubrike v okviru projekta Ustvarimo boljši svet tako doniral sredstva več kot sto organizacijam.

Med njimi so bile naslednje: Anina zvezdica, Center za usposabljanje otrok in mladostnikov z motnjo v razvoju, Društvo Beli obroč Slovenije, Društvo Spominčica, Društvo Vivamar, Društvo Žverca, Društvo Žvižgač, Ekologi brez meja, Europa Donna Slovenija, Familylab, Mačja hiša, Maribor in Ljubljana Vič - Rudnik, Mladinski dom Malči Beličeve, Ranč Weter, Slovenija Kamp, Varna hiša, Varstveno-delovni center Želva, Zavod Pod strehco, Zavod Simbioza, Zavod Vozim, ZPM Ljubljana Moste - Polje, Zveza Sonček in številne druge.

Boljši svet z znanimi Slovenci

 | Foto:

Ustvarjanju boljšega sveta se je v okviru VIP-štafete pridružilo tudi 17 znanih Slovencev, ki so širili pozitivne ideje in zavedanje, kako pomembno se je povezati. Sodelovali smo s 6PackČukurjem, Alyo, Špelo Jereb, Neisho, Nejcem Simšičem, Kajo Bajda, Ajdo Mlakar, Klemnom Bunderlo, Nuško Drašček, Jadranko Juras, Jeleno Aščić, Pižamo, Perico Jerkovićem, Zlatkom, Nino Pušlar, Nino Šušnjara in Tomažem Kavčičem.

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte