Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 10. 2021,
18.42

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

domišljijski film akcijski film Robert Schwentke Henry Golding G.I. Joe TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 21. 10. 2021, 18.42

2 leti, 6 mesecev

Že v videoteki DKino!

Snake Eyes: G.I. Joe (Snake Eyes: G.I. Joe Origins)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Snake Eyes: G.I. Joe | Snake Eyes: G. I. Joe Origins © 2021 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Snake Eyes: G. I. Joe Origins © 2021 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Vrtoglava akcijska domišljijska pustolovščina pripoveduje zgodbo o izvoru skrivnostnega naslovnega junaka v podobi Henryja Goldinga in predstavlja ponoven zagon filmske serije, ki se je začela s filmom G. I. Joe: Vzpon Kobre (2009) in nadaljevala s filmom G. I. Joe: Maščevanje (2013).

ZDA │ 2021 │ 116 min. │ Akcijska domišljijska pustolovščina

R: Robert Schwentke I: Henry Golding, Andrew Koji, Haruka Abe, Úrsula Corberó

IMDb: 5,4/10 │ Rotten Tomatoes: 36 % │ Uporabniki Googla: 74 %

Ko skrivnostni samotar Snake Eyes reši življenje dediču starodavnega japonskega klana, ga ta sprejme v svoje vrste in nauči veščin nindža bojevnikov, hkrati pa mu ponudi nekaj, po čemer je dolgo hrepenel – dom.

Toda kmalu se razkrijejo njegove skrivnosti iz preteklosti, bojevnikova čast in zvestoba se znajdeta na preizkušnji, pa čeprav to pomeni, da lahko izgubi zaupanje najbližjih.

Fotogalerija
1 / 16

"Golding združuje kombinacijo avtoritete in umirjenega humorja, ki ju zahteva naslovna vloga, kar kaže na to, da so po dveh različnih igralcih, ki sta Snake Eyesa upodobila v prejšnjih dveh filmih o G. I Joeju, končno našli svojega moža." Chris Hewitt, Minneapolis Star Tribune


"Zadovoljujoča akcijska pustolovščina o borilnih veščinah z dvema karizmatičnima vodilnima igralcema, kopico bliskovitega maščevanja in najboljšim argumentom za kinematografsko vesolje G. I. Joe do zdaj." Brian Truitt, USA Today


"Čista spretnost v tem filmu je hvalevredna in spremljanje briljantne azijske zasedbe, ki te like oživlja, je fascinantno." Dwight Brown, National Newspaper Publishers Association


Napovednik filma Snake Eyes: G. I. Joe:

Zanimivosti:

  • Film pomeni izpeljanko oziroma ponoven zagon filmske serije, ki se je začela s filmom G. I. Joe: Vzpon Kobre (2009) in nadaljevala s filmom G. I. Joe: Maščevanje (2013).
    Snake Eyes: G.I. Joe | Foto:
    Tako kot njegova predhodnika, tudi ta film temelji na medijski franšizi G. I. Joe ameriškega podjetja Hasbro in črpa navdih iz serije istoimenskih stripov.
  • Snake Eyes je bil v stripih, animirani seriji in obeh predhodnih igranih celovečercih belec, v upodobitvi malezijsko-britanskega igralca Henryja Goldinga (Noro bogati Azijci) pa je ta lik mešanih ras – azijske in belske.
  • Snake Eyes: G.I. Joe | Foto: Larry Hama, ameriški pisatelj stripov azijskih korenin in gonilna sila pri razvoju naslovnega lika, sprva ni bil navdušen, da so ustvarjalci spremenili junakovo raso, a je film pozneje vseeno blagoslovil.
  • To je prvi celovečerec, v katerem Snake Eyes govori.

    Ray Park, ki je bojevnika upodobil v prejšnjih dveh filmih, ni imel govorne vloge, saj se je njegov lik zaprisegel k molku.
  • Snake Eyes: G.I. Joe | Foto: To naj bi bil prvi del načrtovanega skupnega vesolja celovečercev, ki bi temeljili na lastnini podjetja Hasbro.

    V prihodnosti naj bi se mu pridružili še filmi G. I. Joe: Ever Vigilant, Visionaries: Knights of the Magical Light, M.A.S.K.: Mobile Armored Strike Kommand, ROM: Spaceknight in Micronauts.
  • Ustvarjalci filma so že potrdili, da razvijajo njegovo nadaljevanje, glavno vlogo v njem pa naj bi znova odigral Henry Golding.
TV-priporočila: Filmi o hrani
Trendi Filmski recept za pestro kulinarično razvajanje
 Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

V videoteki DKino si oglejte tudi:

Mortal Kombat
Trendi Mortal Kombat
Kitajski zid
Trendi Kitajski zid (The Great Wall)
Čudežna ženska 1984
Trendi Čudežna ženska 1984 (Wonder Woman 1984)
Ne spreglejte