Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 12. 2019,
17.12

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije HBO film advertorial TV-serija

Četrtek, 5. 12. 2019, 17.12

2 meseca, 3 tedne

December na HBO

Saga o Harryju Potterju in veličasten zaključek Maščevalcev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
December na HBO

Decembra bomo na programih in storitvah HBO dočakali velike finale serij Varuhi, Njegova temna tvar in Silicijeva dolina, med filmskimi novostmi pa izpostavljamo premiero najdonosnejšega celovečerca vseh časov in vse celovečerne priredbe knjižnih uspešnic J. K. Rowling.

HBO Speča agenta
Trendi Podoživite žametno revolucijo z napeto vohunsko serijo Speča agenta
SERIJE MESECA

Serija spremlja Lyro, na videz običajno, a pogumno deklico iz vzporednega sveta. Njeno iskanje ugrabljenega prijatelja razkrije zloveščo zaroto ugrabitev otrok in Lyra sklene, da bo raziskala skrivnostni pojav osnovnih delcev, Prah. Serijo so priredili po istoimenski trilogiji fantazijskih romanov avtorja Philipa Pullmana, ki velja za mojstrovino sodobne fantazijske literature. • Finale serije: v ponedeljek, 23. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Zadnja epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Serija spremlja Lyro, na videz običajno, a pogumno deklico iz vzporednega sveta. Njeno iskanje ugrabljenega prijatelja razkrije zloveščo zaroto ugrabitev otrok in Lyra sklene, da bo raziskala skrivnostni pojav osnovnih delcev, Prah. Serijo so priredili po istoimenski trilogiji fantazijskih romanov avtorja Philipa Pullmana, ki velja za mojstrovino sodobne fantazijske literature. • Finale serije: v ponedeljek, 23. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Zadnja epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Serija, ki so jo posneli po istoimenski subverzivni grafični noveli pisca Alana Moora in ilustratorja Dava Gibbonsa, se dogaja v alternativni sodobni resničnosti v ZDA, kjer so superjunake oblasti izobčile zaradi njihovih nasilnih metod. Nekateri med njimi si vseeno prizadevajo zanetiti revolucijo, drugi pa jo poskušajo preprečiti. • Finale serije: v ponedeljek, 16. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Zadnja epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Serija, ki so jo posneli po istoimenski subverzivni grafični noveli pisca Alana Moora in ilustratorja Dava Gibbonsa, se dogaja v alternativni sodobni resničnosti v ZDA, kjer so superjunake oblasti izobčile zaradi njihovih nasilnih metod. Nekateri med njimi si vseeno prizadevajo zanetiti revolucijo, drugi pa jo poskušajo preprečiti. • Finale serije: v ponedeljek, 16. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Zadnja epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Zgodovinska drama je umeščena v leto 43 n. št., ko se rimska cesarska vojska vrne, da bi uničila keltsko središče Britanije. Skrivnostni deželi vladajo bojevnice in mogočni druidi, ki menda lahko prikličejo temačne sile podzemlja. • Premiera serije: v ponedeljek, 23. 12., ob 17.05 na HBO.* │ Nove epizode bodo HBO OD/GO prispele vsak torek.

 | Foto: Zgodovinska drama je umeščena v leto 43 n. št., ko se rimska cesarska vojska vrne, da bi uničila keltsko središče Britanije. Skrivnostni deželi vladajo bojevnice in mogočni druidi, ki menda lahko prikličejo temačne sile podzemlja. • Premiera serije: v ponedeljek, 23. 12., ob 17.05 na HBO.* │ Nove epizode bodo HBO OD/GO prispele vsak torek.

Sredi tehnološke zlate mrzlice v današnji Silicijevi dolini so najbolj usposobljeni ljudje tisti, ki najslabše prenašajo uspeh. Režiser Mike Judge predstavlja zadnjo sezono kultne, za emmyja nominirane satirične serijo o mladih ljudeh, ki so ustanovili zagonsko podjetje. • Finale serije: v ponedeljek, 9. 12., ob 21.35 na HBO.* │ Zadnja epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Sredi tehnološke zlate mrzlice v današnji Silicijevi dolini so najbolj usposobljeni ljudje tisti, ki najslabše prenašajo uspeh. Režiser Mike Judge predstavlja zadnjo sezono kultne, za emmyja nominirane satirične serijo o mladih ljudeh, ki so ustanovili zagonsko podjetje. • Finale serije: v ponedeljek, 9. 12., ob 21.35 na HBO.* │ Zadnja epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

December na Epic Drama
Trendi Poldarkove zakonske težave in najnovejša upodobitev Vojne svetov
FILMSKE USPEŠNICE MESECA

Na svoj 11. rojstni dan sirota Harry Potter (Daniel Radcliffe) izve, da je sin mogočnih čarovnikov in da ima tudi sam edinstvene sposobnosti čaranja. Na šoli za čarovnike Bradavičarki ga čaka pustolovščina, kakršne še ni doživel … • Vseh osem filmov je že na voljo HBO OD/GO, na programu HBO* pa se bodo predvajali vsako soboto in nedeljo.

 | Foto: Na svoj 11. rojstni dan sirota Harry Potter (Daniel Radcliffe) izve, da je sin mogočnih čarovnikov in da ima tudi sam edinstvene sposobnosti čaranja. Na šoli za čarovnike Bradavičarki ga čaka pustolovščina, kakršne še ni doživel … • Vseh osem filmov je že na voljo HBO OD/GO, na programu HBO* pa se bodo predvajali vsako soboto in nedeljo.

Film, ki so ga priredili po knjižni uspešnici pisateljice J. K. Rowling, spremlja ljubitelja nenavadnih živali Newta Scamanderja (Eddie Redmayne). Ta v New Yorku naleti na skrivno čarovniško skupnost nekaj desetletij pred tem, ko je Harry Potter na Bradavičarki začel prebirati njegove priročnike. • Na sporedu: v soboto, 28. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo naslednji dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Film, ki so ga priredili po knjižni uspešnici pisateljice J. K. Rowling, spremlja ljubitelja nenavadnih živali Newta Scamanderja (Eddie Redmayne). Ta v New Yorku naleti na skrivno čarovniško skupnost nekaj desetletij pred tem, ko je Harry Potter na Bradavičarki začel prebirati njegove priročnike. • Na sporedu: v soboto, 28. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo naslednji dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Da bi Grindelwaldu preprečil načrte o vzgoji čistokrvnih čarovnikov in vladanju sveta, Albus Dumbledore prosi za pomoč nekdanjega učenca Salamanderja Scamandra. Ta prevzame nalogo na svoja pleča, čeprav se ne zaveda, kakšne nevarnosti so pred njim. • Premiera: v nedeljo, 29. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Da bi Grindelwaldu preprečil načrte o vzgoji čistokrvnih čarovnikov in vladanju sveta, Albus Dumbledore prosi za pomoč nekdanjega učenca Salamanderja Scamandra. Ta prevzame nalogo na svoja pleča, čeprav se ne zaveda, kakšne nevarnosti so pred njim. • Premiera: v nedeljo, 29. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO. Po uničujočih dogodkih v filmu Brezmejna vojna je vesolje v ruševinah. S pomočjo zaveznikov morajo preostali Maščevalci – Thor, Črna vdova, Stotnik Amerika in Hulk – uničiti Thanosove moči in povrniti red v vesolje. Ganljiv epilog Marvelove zgodbe o prijateljstvu, moštvenem delu in premagovanju razlik je v svetovnih kinematografih zaslužil skoraj 2,8 milijarde ameriških dolarjev in postal najdonosnejši celovečerec v zgodovini. • Premiera: v nedeljo, 15. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Po uničujočih dogodkih v filmu Brezmejna vojna je vesolje v ruševinah. S pomočjo zaveznikov morajo preostali Maščevalci – Thor, Črna vdova, Stotnik Amerika in Hulk – uničiti Thanosove moči in povrniti red v vesolje. Ganljiv epilog Marvelove zgodbe o prijateljstvu, moštvenem delu in premagovanju razlik je v svetovnih kinematografih zaslužil skoraj 2,8 milijarde ameriških dolarjev in postal najdonosnejši celovečerec v zgodovini. • Premiera: v nedeljo, 15. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Skrivna silvestrska premiera

V torek, 31. 12., ob 21.40 si bomo lahko na programu HBO* ogledali skrivnostno novoletno premiero filmske uspešnice.

Lovci na trole S2
Trendi Na male zaslone se vračajo Lovci na trole Guillerma del Tora

Napovednik serije filmov o Harryju Potterju:

December na Viasat Explore
Trendi Brutalen boj za preživetje v neukročeni kanadski pokrajini

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

ŠKL – Šport tisočerih obrazov
Trendi ŠKL – Šport tisočerih obrazov

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

TV-priporočila: vsebine o aidsu
Trendi Različni obrazi aidsa
Ne spreglejte