Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 6. 2018,
17.27

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

TV-serija premiera film HBO TV Telekoma Slovenije

Sreda, 6. 6. 2018, 17.27

4 leta, 6 mesecev

Junij na HBO

Mladi junaki v magičnih krempljih akcijskih silakov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Junij na HBO

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije tudi ta mesec prinaša ogromno število filmskih uspešnic in nagrajen​ih TV-serij. Preverite, katere izpostavljene vsebine si boste lahko na njenih programih ogledali junija.

Fahrenheit 451
Trendi Zvezdnik Črnega panterja v sodobni priredbi slovitega distopičnega romana #video

PREMIERE TV-SERIJ

Nasledstvo (Succession)

Logan Roy (Brian Cox) in njegovi štirje otroci nadzirajo enega od največjih medijskih in najbolj zabavnih konglomeratov na svetu. Serija spremlja družino, ki razmišlja o prihodnosti, ko bo moral njihov oče prepustiti vajeti podjetja nekomu drugemu, zgodba pa raziskuje teme politične moči, denarja in družinskih odnosov. • Premera v ponedeljek, 4. 6., ob 21. uri na HBO. │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Logan Roy (Brian Cox) in njegovi štirje otroci nadzirajo enega od največjih medijskih in najbolj zabavnih konglomeratov na svetu. Serija spremlja družino, ki razmišlja o prihodnosti, ko bo moral njihov oče prepustiti vajeti podjetja nekomu drugemu, zgodba pa raziskuje teme politične moči, denarja in družinskih odnosov. • Premera v ponedeljek, 4. 6., ob 21. uri na HBO. │ Tudi na HBO OD/GO.

Kripton (Krypton)

Dve generaciji pred uničenjem Supermanovega rodnega planeta Kripton. Zgodba spremlja njegovega dedka, legendarnega Seg-Ela, čigar rodbina El je bila preganjana in osramočena. Vodstvo Kriptona je neurejeno, Seg-El pa sreča zemeljskega potnika v času Adama Strangea, ki ga opozori, da je vse manj časa za reševanje njegove ljubljene domovine pred kaosom. • Premera v torek, 5. 6., u 20. uri na HBO. │ Vsa sezona je na voljo na HBO OD/GO. | Foto: Dve generaciji pred uničenjem Supermanovega rodnega planeta Kripton. Zgodba spremlja njegovega dedka, legendarnega Seg-Ela, čigar rodbina El je bila preganjana in osramočena. Vodstvo Kriptona je neurejeno, Seg-El pa sreča zemeljskega potnika v času Adama Strangea, ki ga opozori, da je vse manj časa za reševanje njegove ljubljene domovine pred kaosom. • Premera v torek, 5. 6., u 20. uri na HBO. │ Vsa sezona je na voljo na HBO OD/GO.

Prevara S4 (The Affair IV.)

Pomenljiva in zapeljivo dvoumna serija spremlja čustvene posledice zunajzakonske zveze med nadobudnim pisateljem Noahom in mlado natakarico Alison. On je poročen oče štirih otrok, ona poskuša po tragični smrti otroka zakrpati svoje življenje in svoj zakon, par pa se je spoznal v letoviškem mestu Montauk na Long Islandu. • Premera nove sezone v torek, 19. 6., u 20.45 na HBO. │ │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Pomenljiva in zapeljivo dvoumna serija spremlja čustvene posledice zunajzakonske zveze med nadobudnim pisateljem Noahom in mlado natakarico Alison. On je poročen oče štirih otrok, ona poskuša po tragični smrti otroka zakrpati svoje življenje in svoj zakon, par pa se je spoznal v letoviškem mestu Montauk na Long Islandu. • Premera nove sezone v torek, 19. 6., u 20.45 na HBO. │ │ Tudi na HBO OD/GO.

30 Rock
Trendi Tina Fey in Alec Baldwin v seriji, ki je prejela vse mogoče nagrade #video

PREMIERE FILMSKIH USPEŠNIC

Batman proti Supermanu: Zora pravice (Batman v Superman: Dawn of Justice)

Priznani režiser Zack Snyder prinaša priredbo stripa z Benom Affleckom v vlogi Batmana ter Henryjem Cavillom v vlogi Supermana. Oba imata nasprotni stališči o tem, kakšen naj bo junak, ki varuje svet, a se bosta morala spopasti s še večjo grožnjo, ki jo je vnovič ustvaril zlobni milijarder Lex Luthor. • Premera v nedeljo, 24. 6., u 20. uri na HBO. │ │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Priznani režiser Zack Snyder prinaša priredbo stripa z Benom Affleckom v vlogi Batmana ter Henryjem Cavillom v vlogi Supermana. Oba imata nasprotni stališči o tem, kakšen naj bo junak, ki varuje svet, a se bosta morala spopasti s še večjo grožnjo, ki jo je vnovič ustvaril zlobni milijarder Lex Luthor. • Premera v nedeljo, 24. 6., u 20. uri na HBO. │ │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

Magične živali (Fantastic Beasts and Where To Find Them)

Filmska priredba romana J. K. Rowling, avtorice serije knjig o Harryju Potterju, spremlja ljubitelja nenavadnih živali Newta Scamanderja (oskarjevec Eddie Redmayne), ki v New Yorku naleti na skrivno čarovniško skupnost nekaj desetletij pred tem, ko Harry Potter na Bradavičarki bere njegove priročnike. • Premera v nedeljo, 3. 6., u 20. uri na HBO. │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Filmska priredba romana J. K. Rowling, avtorice serije knjig o Harryju Potterju, spremlja ljubitelja nenavadnih živali Newta Scamanderja (oskarjevec Eddie Redmayne), ki v New Yorku naleti na skrivno čarovniško skupnost nekaj desetletij pred tem, ko Harry Potter na Bradavičarki bere njegove priročnike. • Premera v nedeljo, 3. 6., u 20. uri na HBO. │ Tudi na HBO OD/GO.

Odred odpisanih (Suicide Squad)

Zberi moštvo najbolj nevarnih super zlikovcev na svetu, kar jih je v strogo varovanih zaporih, daj jim najbolj učinkovito orožje, kar ga ima na voljo vlada, ter jih pošlji v boj proti skrivnostni, nepremagljivi entiteti – kaj gre sploh lahko narobe? Blazni, neukrotljivi "odred odpisanih" mora na misijo, ki ji nikoli ni bilo usojeno, da lahko uspe. • Premera v nedeljo, 17. 6., u 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Zberi moštvo najbolj nevarnih super zlikovcev na svetu, kar jih je v strogo varovanih zaporih, daj jim najbolj učinkovito orožje, kar ga ima na voljo vlada, ter jih pošlji v boj proti skrivnostni, nepremagljivi entiteti – kaj gre sploh lahko narobe? Blazni, neukrotljivi "odred odpisanih" mora na misijo, ki ji nikoli ni bilo usojeno, da lahko uspe. • Premera v nedeljo, 17. 6., u 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

Legenda o Tarzanu (The Legend of Tarzan)

Nova akcijska različico klasične zgodbe Edgarja Rica Burroughsa o džungelskem bojevniku ter njegovem boju za pravico in svobodo. Več let potem, ko je zapustil pragozd in se ustalil s soprogo Jane, se Tarzan vrne v Kongo kot posebni odposlanec državnega zbora. Tam se spopade s pohlepnim belgijskim kapitanom Romom, ki ima zlovešče načrte s Tarzanovo domovino. • Premera v nedeljo, 10. 6., u 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Nova akcijska različico klasične zgodbe Edgarja Rica Burroughsa o džungelskem bojevniku ter njegovem boju za pravico in svobodo. Več let potem, ko je zapustil pragozd in se ustalil s soprogo Jane, se Tarzan vrne v Kongo kot posebni odposlanec državnega zbora. Tam se spopade s pohlepnim belgijskim kapitanom Romom, ki ima zlovešče načrte s Tarzanovo domovino. • Premera v nedeljo, 10. 6., u 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

DKino trilogije
Trendi Trilogije, ki jih ne boste mogli zavrniti #video

PRIPOROČILA ZA HBO OD/HBO GO

Mladi Sheldon (Young Sheldon)

Zgodba se odvija pred serijo Veliki pokovci, v kateri so gledalci lahko spoznali legendarnega, ekscentričnega in čudaškega Sheldona Cooperja. Komedija nam omogoča, da ga spoznamo, ko je bil še deček, ki se je šele odpravljal na nedolžno, nelagodno in upanja polno pot do človeka, kakršen bo postal. • Prva sezona je že na voljo na HBO OD/GO. | Foto: Zgodba se odvija pred serijo Veliki pokovci, v kateri so gledalci lahko spoznali legendarnega, ekscentričnega in čudaškega Sheldona Cooperja. Komedija nam omogoča, da ga spoznamo, ko je bil še deček, ki se je šele odpravljal na nedolžno, nelagodno in upanja polno pot do človeka, kakršen bo postal. • Prva sezona je že na voljo na HBO OD/GO.

C. B. Strike

Kriminalna miniserija je zasnovana po literarnih uspešnicah, ki jih je J. K. Rowling napisala pod psevdonimom Robert Galbraith, zgodba pa spremlja vojnega veterana in zasebnega detektiva Cormorana Strika, ki s pomočjo požrtvovalne tajnice Robin Ellacott vodi majhno preiskovalno pisarno na ulici Denmark v Londonu. • Celotna miniserija je že na voljo na HBO OD/GO. | Foto: Kriminalna miniserija je zasnovana po literarnih uspešnicah, ki jih je J. K. Rowling napisala pod psevdonimom Robert Galbraith, zgodba pa spremlja vojnega veterana in zasebnega detektiva Cormorana Strika, ki s pomočjo požrtvovalne tajnice Robin Ellacott vodi majhno preiskovalno pisarno na ulici Denmark v Londonu. • Celotna miniserija je že na voljo na HBO OD/GO.

Kremplji (Claws)

Neprizanesljivo temačen, strupeno zabaven prikaz ženske zlonamernosti. Serija spremlja življenje petih povsem različnih zahrbtnih manikerk, zaposlenih v kozmetičnem salonu Nail Artisan of Manatee na Floridi, kjer se odvija veliko več kot le depilacija in nega okončin. • Prva sezona je že na voljo na HBO OD/GO. | Foto: Neprizanesljivo temačen, strupeno zabaven prikaz ženske zlonamernosti. Serija spremlja življenje petih povsem različnih zahrbtnih manikerk, zaposlenih v kozmetičnem salonu Nail Artisan of Manatee na Floridi, kjer se odvija veliko več kot le depilacija in nega okončin. • Prva sezona je že na voljo na HBO OD/GO.

TV-priporočila: Denar, televizije vladar
Trendi Denar, televizije vladar #video #foto

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

 Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Ne spreglejte