Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 6. 2010,
14.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 20. 6. 2010, 14.41

8 let

TOP 10 seksi mamic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Katera slavna igralka, pevka, manekenka … je kljub rojstvu svojega otroka obdržala več kot popolno postavo? Predstavljamo vam top deset najbolj seksi mamic po našem izboru.

Heidi Klum

Vrhunska nemška manekenka in voditeljica oddaje Project Runway je mati in karieristka. Z možem Sealom sta ponosna starša štirih otrok – šestletne Leni, ki jo ima manekenka iz zveze s Flavijem Briatorejem, leto mlajšega Henryja, triletnega Johana in polletne Lou. Seksi mamica pravi, da so skupaj srečni in da je njuna družina s štirimi otroki postala popolna. Poročila sta se leta 2005 in sta do danes vsako leto obnovila poročne zaobljube. Heidi je osem tednov po rojstvu hčerkice že paradirala na modni reviji Victorie Secret. Njena skrivnost za ohranjanje vitkega telesa je redno gibanje.

Jessica Alba

29-letna zvezdnica, ki je poročena z igralcem Cashom Warrenom, je ponosna mamica skoraj dveletne punčke Honor Marie Warren. Čeprav je bilo po manj kot treh mesecih po hčerinem rojstvu njeno telo videti popolno, je priznala, da je za to potočila ogromno solz. Zvezdnica je namreč tri mesece trenirala z osebnim trenerjem in izgubila kar 25 kilogramov. Čeprav je mamica v nosečnosti pazila na prehrano, so se kilogrami kljub temu nabirali, a se s tem takrat ni obremenjevala, saj je želela, da bi bil otrok zdrav.

Adriana Lima

Brazilska manekenka Adriana Francesca Lima in srbski košarkar Marko Jarić sta ponosna starša polletne deklice po imenu Valentina Lima Jarić. Adrijana je zelo kmalu po porodu pridobila nazaj svojo lepo postavo, saj se je poleg redne telovadbe držala tudi posebne diete. Čeprav se vrhunskemu fotomodelu posledice rojstva ne poznajo, sama s svojo postavo ni zadovoljna. 28-letni angelček Victoria's Secret in 31-letni košarkar lige NBA sta se prvič srečala leta 2006.

Elizabeth Hurley

Življenje britanske igralke se je pred malo manj kot devetimi leti korenito spremenilo, saj je na svet prijokal njen prvi otrok Damian. 45-letna Elizabeth, ki je trenutno poročena z indijskim milijarderjem Arunom Nayarom, je kljub vsem naporom in skrbem, ki jih povzročijo otroci, še vedno neverjetno lepa in zapeljiva.

Halle Berry

Temnopolta, z oskarjem nagrajena igralka ima hčerkico, ki jo je poimenovala Nahla. 43-letna igralka je trenutno samska, saj naj bi se pred kratkim razšla z očetom svoje hčere, manekenom Gabrielom Aubryjem. Halle pri izgubljanju odvečnih kilogramov ni imela težav, saj so, kot pravi, kilogrami izginili kar sami. Nekdanja partnerja bosta imela zaradi Nahline dobrobiti skupno skrbništvo.

Jenny McCarthy

Nekdanja Playboyeva zajčica in do nedavnega tudi partnerica komika Jima Carreyja ima z igralcem in režiserjem Johnom Malloryjem Asherjem osemletnega sina Evana. 37-letnica je med sinovo borbo z avtizmom doživela popoln čustveni zlom in boga prosila, naj ga vzame k sebi, saj ni več prenesla bolečine.

Cindy Crawford

Nekdanja manekenka je mati 11-letnega sina Presleyja in dve leti mlajše Kaie. Cindy, ki se še danes, kljub svojim 44 letom, lahko pohvali z zavidanja vrednim telesom, pravi, da ni nikoli kadila, se pretirano sončila in izpostavljala nevarnim žarkom v solariju. Vedno je skrbela za svojo kožo in telo, zaradi česar je še danes zadovoljna s svojim videzom. Poročena je z Random Gerberjem, zakon pa traja že vse od leta 1998.

Gisele Bundchen

Osupljivo privlačna rjavolaska z zagorelo kožo, s popolnimi oblinami in predirljivo modrimi očmi je ameriškemu igralcu ragbija Tomu Bradyju pred pol leta povila sinka Benjamina. Po porodu je brazilska manekenka sporočila, da se poslavlja od modnih brvi, saj želi ves čas preživeti s sinčkom Benjaminom. 29-letna lepotička je sina v začetku decembra rodila v vodi doma v Bostonu.

Salma Hayek

44-letna mehiška igralka pravi, da je z rojstvom hčerke Valentine Palome vstopila v najboljše obdobje svojega življenja. Čeprav si je na začetku želela sina, si ne predstavlja, kako bi bilo, če bi ga res imela. Ko je bila deklica, ki jo ima s sedanjim možem Fraçoisom-Henrijem Pinaultom, še dojenček, se je kar ni mogla naveličati. Salma je kljub svojim letom in enemu porodom videti sveže, a prizna, da ji je rojstvo Valentine na telesu pustilo posledice, a tega nikakor ne obžaluje, saj lepota ni večna.

Nicole Richie

Ameriška igralka in pevka ima neverjetno srečo, saj sta oba njena sinčka, devetmesečni Sparrow in dve leti starejši Harlow, zelo pridna in ubogljiva otroka. 28-letna lepotička ima oba otroka z glasbenikom Joelom Maddenom, s katerim sta se začela sestajati decembra 2006.

Ne spreglejte