Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 6. 2012,
8.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 18. 6. 2012, 8.16

8 let

Top 10 seksi deklet nogometašev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ker smo pred kratkim predstavili najbolj seksi nogometaše tega evropskega prvenstva, se spodobi, da se posvetimo tudi moškemu delu bralcev in predstavimo najbolj seksi dekleta nogometašev Eura 2012.

10. Melissa Castagnoli

Plavolasa Melissa je slabi dve leti v zvezi z italijanskim nogometašem Mariem Balotellijem. Melissa je pred časom tekmovala na izboru za mis Italije, vendar ni prišla v ožji krog.

9. Alena Šeredova

Češka manekenka je žena odličnega italijanskega vratarja Gianluigija Buffona, s katerim je poročena šele eno leto, skupaj pa sta že kar nekaj časa. Plod njune ljubezni sta dva sinova, petletni Louis in triletni David.

8. Alex Curran

Še ena manekenka in modna kolumnistka je žena Angleža Stevena Gerarda. S Stevenom sta se poročila leta 2007, skupaj pa imata tri hčerke. Manekenka je leta 2007 izdala svoj parfum z imenom Alex, ki je bil eden najbolj prodajanih tistega leta na Otoku.

7. Yolanthe Cabau

Špansko-nizozemska televizijska voditeljica je dekle nizozemskega nogometaša Wesleyja Sneijderja, s katerim je v zvezi že od leta 2009. Poročila sta se leta 2010, šest dni po koncu svetovnega prvenstva.

6. Malena Costa

Španska manekenka je dekle Maria Suareza, ki trenutno igra za madridski klub Atletico. Očitno so dekletu zelo všeč nogometaši, saj je bila pred tem v zvezi s Carlosom Puyolom.

5. Lena Gercke

Plavolasa manekenka, ki je v Nemčiji zmagala na prvem izboru za nemški supermodel, je dekle Samija Khedire, Nemca, ki igra za Real Madrid. Par je celo poziral skupaj – on v obleki, ona povsem gola, Sami pa je s svojimi rokami poskrbel, da so bile njene prsi dobro skrite.

4. Sarah Brandner

Še ena plavolasa manekenka je dekle nemškega nogometaša Bastiana Schweinsteigerja. Dekle je za revijo Sports Illustrated pokazalo svojo strast do nogometa, saj so ji na golo telo poslikali mini dres v barvah nemške reprezentance.

3. Shakira

Dekle 25-letnega Španca Gerarda Piqueja je od svojega izbranca starejša točno deset let, saj imata rojstni dan na isti dan. Pevka je s postavnim Špancem v zvezi malo več kot eno leto.

2. Irina Shayk

Dekle najbolj seksi nogometaša (tako kažejo trenutni rezultati v anketi naših bralk) Cristiana Ronalda je ruska manekenka, ki nam svojo lepoto kaže na plakatih za modno hišo Intimissimi. Poleg tega je sodelovala tudi z Victoria's Secret in Armanijem. Prav na tem snemanju je spoznala Ronalda, s katerim je v zvezi približno dve leti.

1. Sara Carbonero

Čudovita Sara je televizijska voditeljica in športna novinarka ter dekle španskega vratarja Ikerja Casillasa. Prav zaradi nje naj bi bila Casillas in Ronaldo v sporu, saj je Sara že večkrat izjavila, da je Ronaldo neumen, ta pa naj bi bil zaradi njenih pripomb zelo užaljen.

Ne spreglejte