Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 6. 2012,
13.16

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 29. 6. 2012, 13.16

7 let, 12 mesecev

Top 10 priredb pesmi Call Me Maybe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pesem Call Me Maybe je 26-letno kanadsko pevko Carly Rae Jepsen povzdignila med zvezde. Verjetno pa je k njenemu uspehu prispevalo tudi to, da jo je pod svoje okrilje vzel Justin Bieber.

Pesem Call Me Maybe je trenutno ena izmed najbolj poslušanih pesmi, zato so se mnogi odločili, da na takšen ali drugačen način priredijo to pesem. Gre za več različic priredb, nekateri so se odločili, da bodo na podlago omenjene pesmi samo premikali ustnice, drugi pa so se potrudili in pesem tudi zapeli. A najprej poslušajte originalno pesem, ki jo najdete zgoraj, da boste lahko presodili, katera priredba je najboljša.

10. Tay Zonday

Tay Zonday je na spletni strani YouTube postal znan s pesmijo Chocolate Rain, tokrat pa se je odločil za priredbo pesmi Call Me Maybe, ki jo je zapel tako pred kamero kot pred mikrofonom.

9. Navijačice ekipe Miami Dolphins

Med oboževalkami Carly Rae Jepsen so se znašle tudi navijačice ameriškega nogometa, ki sicer navijajo za ekipo Miami Dolphins. Odločile so se, da svoja mikavna telesa uporabijo nekoliko drugače, saj jih vidimo na plaži, ko se zabavajo, vmes pa pojejo pesem Call Me Maybe.

8. Osebje Staples Centra

Med noro končnico košarkarske lige NBA se je zabavalo tudi osebje legendarne dvorane Staples Center, ki je sicer v Los Angelesu. Poleg premikanja ustnic so v nekaterih odsekih videoposnetka presenetili tudi z zanimivo plesno koreografijo.

7. Kandidatke za mis ZDA

Med pripravami na lepotni izbor, na katerem so okronali mis ZDA, so se pred televizijskimi kamerami predstavile tudi kandidatke za ta laskavi naslov. Svojo osupljivo lepoto so pospremile z razkazovanjem svojih talentov, pri petju pesmi pa so jim pomagali še Donald Trump, Andy Cohen in Giuliana Rancic.

6. Barack Obama

Eden od uporabnikov spletne strani YouTube se je pošalil na račun ameriškega predsednika Baracka Obame in iz njegovih govorov sestavil pesem Call Me Maybe.

5. Harvardska ekipa bejzbola

Pozabavala pa se je tudi bejzbolska ekipa s Harvarda, ki se je med vožnjo odločila, da bo po svoje priredila pesem Call Me Maybe. Medtem ko eden od članov ekipe ves čas spi, se drugi zabavajo, pripravili pa so tudi posebno koreografijo, ki vključuje samo zgornji del telesa.

4. fun.

Skupina fun. je na začetku leta izdala svoj drugi album Some Nights, na katerem se je znašla tudi pesem We Are Young, ki je postala prava uspešnica. Člani skupine rada zapojejo še kakšno drugo pesem kot samo avtorske in podobno so storili, ko so se pojavili na eni izmed nizozemskih radijskih postaj, kjer so zapeli pesem Call Me Maybe.

3. Jimmy Fallon, Carly Rae Jepsen & The Roots

Pred predvajanjem oddaje Jimmyja Fallona se je omenjeni voditelj v zaodrju domislil nečesa izredno originalnega. Gostil je namreč Carly Rae Jepsen in skupino The Roots, v zaodrju so vsi skupaj poprijeli za šolska glasbila in pripravili priredbo Call Me Maybe.

2. Katy Perry in prijatelji

Pesem je priljubljena tudi med že uveljavljenimi pevci. Ena od teh je tudi Katy Perry, ki se je s svojimi prijatelji nekega popoldneva pozabavala tako, da je posnemala Carly Rae Jepsen, vendar ni odpela pesmi, temveč samo premikala ustnice. Škoda.

1. Justin Bieber, Selena Gomez in Ashley Tisdale

Za podobno priredbo se je odločil tudi mentor Carly Rae Jepsen, Justin Bieber. Pesem Call Me Maybe je priredil skupaj s svojim dekletom Seleno Gomez in njuno dobro prijateljico Ashley Tisdale. V smešnem videospotu se pojavijo tudi nekateri njihovi prijatelji.

Ne spreglejte