Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 3. 2013,
10.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Taylor Swift

Petek, 1. 3. 2013, 10.08

8 let

Vsi moški Taylor Swift: nenavadne razlike v letih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Plavolasa in simpatična pevka Taylor Swift, ki s svojim videzom deluje zelo nedolžno, je v kratkem času zamenjala kar nekaj fantov. Od tistih starejših do nekaterih malo mlajših.

Taylor Swift, priljubljena country glasbenica, velikokrat deluje zelo nedolžno, a vseeno nekaj podatkov kaže, da ni tako. V kratkem času je zamenjala kar nekaj fantov in zdi se, da ne ve, kako ostati samska. Je ona tista, ki jih napada, ali so fantje tisti, ki se ji ne morejo upreti? Od leta 2008 vse do danes je očarala kar nekaj lepotcev, nekaj starejših in nekaj mlajših. Njena prva zveza, za katero je vedela tudi širša množica ljudi, je bila s pevcem Joejem Jonasom. Leta 2008 sta bila oba stara 19 let, v zvezi pa sta ostala malo manj kot eno leto. Ko sta se razšla, je o njuni romanci pela v pesmi Forever and Always. Kmalu po njunem razhodu je Taylor našla novega fanta, igralca Lucasa Tilla, od katerega je eno leto starejša. Spoznala sta se na snemanju njenega videospota You Belong With Me. Ko sta se razšla, je Lucas pojasnil, da je kmalu videl, da v Taylor ni zaljubljen, ampak jo ima le za dobro prijateljico.

Na snemanju filma Valentinovo se je zapletla z igralcem Taylorjem Lautnerjem, od katerega je starejša kar tri leta. Veliko ljudi se je spraševalo, v koliko različnih državah je njuna zveza nezakonita, saj je bila ona stara 20, on pa 17 let. No, njemu se je za razhod opravičila v pesmi Back To December.

Še isti mesec je plavolaska spoznala starejšega pevca, ki je že dolgo časa veljal za lomilca ženskih src – Johna Mayerja. On naj bi veljal za enega od tistih, za katerim je Taylor najbolj žalovala. Skupaj sta bila le nekaj mesecev, a očitno je bila njuna ljubezen zelo vroča. Za enajst let starejšega pevca je napisala pesem Dear John. Mayer je priznal, da se je počutil osramočenega, ko je prvič slišal pesem, Taylor pa zatrjuje, da pesem ni namenjena njemu.

Nato je nastopil igralec Cory Monteith, ki ga poznamo iz serije Glee. Čeprav sta govorila, da sta le prijatelja, so njuni bližnji prijatelji potrdili, da sta par.

Po Coryju, ki je od nje starejši le šest let, se je njeno srce ogrelo za devet let starejšega igralca Jaka Gyllenhaala, s katerim sta se nasmejano in zaljubljeno sprehajala po ulicah in brez sramu nastavljala paparacem. Zanj je napisala pesem All Too Well, za katero pravi, da jo je bilo zelo težko napisati, saj ni vedela, kako naj ubesedi svoja čustva in kako naj ponazori, da je njeno srce res zlomljeno.

Leta 2012 se je očitno odločila, da je čas za malo mlajše fante. Leto je začela z 18-letnim Conorjem Kennedyjem. Conor jo je hitro predstavil družini in po nekaj tednih jo je bilo mogoče opaziti na njihovi slavni rezidenci v Hyannis Portu. Po dolgem in vročem poletju se je par razšel, saj se je Conor vrnil v srednjo šolo, Taylor pa se je odpravila na turnejo. Čeprav informacija ni potrjena, naj bi bila pesem Everything Has Changed napisana za Conorja.

Konec novembra je Taylor očarala štiri leta mlajšega Harryja Stylesa, trenutno najbolj zaželenega pevca med kričečimi najstnicami. Po njunem razhodu naj bi Taylor tolažbo iskala v objemu rdečelasega britanskega pevca Eda Sheerana. Le ugibamo lahko, koliko časa bo trajala ta zveza in ali se bo iz nje razvila še kakšna uspešnica.

Ne spreglejte