Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 7. 2012,
22.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 4. 7. 2012, 22.03

8 let

Vse o drugem najdražjem Slovencu in njegovi ženi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Samir Handanovič in Zoja Trobec sta se poročila maja letos in ovekovečila svojo ljubezen, danes pa Samir prestopa k velikanu Interju in tako v svojem življenju dosega še en izjemen uspeh.

Zdi se, da se številne slovenske in tuje slavne osebnosti na veliko poročajo in ločujejo. Da ne bomo te dni pisali samo o odmevni ločitvi Toma Cruisa in Katie Holmes, se raje posvetimo prijetni poroki in uspešni nogometni karieri slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića, ki je usodni da svoji izbranki Zoji Trobec dahnil 19. maja letos natanko ob 16. uri, danes pa bo uradno postal član italijanskega Interja in tako dokazal, da mu je v življenju resnično posuto s cvetjem.

Svojo kariero je Samir začel pri Slovanu, nato pa je prestopil v Domžale. Svoje sanje o tujini je uresničil leta 2004 pri svojih 20 letih, ko je prestopil k italijanskemu Udineseju, kjer je bil najprej rezervni vratar. Do danes je kot posojeni igralec nastopil tudi za Treviso in Lazio, v sezoni 2006/2007 pa je igral v Riminiju, kjer je prvič postal prvi vratar ekipe. Ko se je vrnil v Videm, je tudi tam zaigral kot prvi vratar in dosegel mnogo uspehov, od danes pa bo član milanskega Interja in drugi najdražji Slovenec. Pohvali se lahko z rekordom v ubranjenih enajstmetrovkah ene sezone serije A, čez natanko devet dni pa bo priljubljeni slovenski vratar dopolnil 28 let.

Handanovićevi starši so sicer bosanskega rodu, njegov starejši bratranec pa je v letih od 2007 do 2011 prav tako igral v Italiji, trenutno kot vratar brani za mariborsko prvoligaško ekipo.

Kljub nesramnim govoricam le prišla do poroke

Številni so se pred leti spraševali, ali se bo dolgoletna zveza z izbranko Zojo obnesla, Samir je govorice utišal pred dvema letoma, ko je brhko lepotico in nekdanjo Zmajčico zaročil in tako napovedal poroko.

Zoja je svoje otroštvo preživela v plesni šoli Kazina, kjer je trenirala hip-hop in step. Nekaj let pozneje sta s sestro Ireno ustanovili skupino Zmajčice in tako postali trenerki mladih navijačic. Doštudirala je turistiko, skupna lastnost, ki jo imata s Samirjem, pa je, da oba rada bereta. Devetnajstega januarja lani je zaljubljeni par dobil sina, letos pa sta ljubezen zapečatila še z razkošno poroko, na kateri ni manjkalo belih paviljončkov, rožnatih vrtnic in romantične idile.

Ne spreglejte