Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 7. 2016,
12.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

ljubezen ljubezen resničnostni šov Novak Đoković Sam Querrey Wimbledon

Ponedeljek, 4. 7. 2016, 12.54

6 let, 6 mesecev

Preden je premagal Đokovića, je v resničnostnem šovu iskal ljubezen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
Sam Querrey | Foto bravotv.com

Foto: bravotv.com

Teniški igralec iz Kalifornije, ki je v Wimbledonu izločil Đokovića, je še največ slave do zdaj požel z nastopom v resničnostnem šovu, v katerem so mu iskali dekle.

Po tem, ko je ameriški teniški igralec Sam Querrey pretekli konec tedna poskrbel za šok, ko je v Wimbledonu premagal in izločil Novaka Đokovića, so svetovni mediji o njem hitro izbrskali vse, kar je mogoče izbrskati. Tudi nenavadne podrobnosti njegovega ljubezenskega življenja.

Skoraj dva metra visok Querrey se je namreč lani pojavil v resničnostnem šovu The Millionaire Matchmaker na televizijskem kanalu Bravo, v katerem tako imenovana specialistka za zmenke bogatim strankam išče primerne partnerje.

Querrey je v šovu dejal, da si želi "punčkasto dekle", ki nosi visoke pete, med zvezdnicami pa mu je najbolj všeč Taylor Swift. | Foto: bravotv.com Querrey je v šovu dejal, da si želi "punčkasto dekle", ki nosi visoke pete, med zvezdnicami pa mu je najbolj všeč Taylor Swift. Foto: bravotv.com

Teniški igralec je v oddaji pojasnil, da si želi "punčkasto dekle", ki bi mu bilo pripravljeno slediti po svetu in ga spremljati na tekmah. Povedal je še, da so mu všeč dekleta, ki nosijo visoke pete, med zvezdnicami pa mu je najbolj všeč Taylor Swift.

"Na koncu epizode sem rekel, da sva z dekletom, s katerim sva šla na zmenek, še vedno skupaj, a v resnici ni po snemanju z mano spregovorila niti besede," je po tem, ko so oddajo predvajali, dejal Querrey. Povedal je še, da so ga v sodelovanje nagovorili prijatelji in da se je sprva bal, da se bo popolnoma osramotil, "a ni bilo tako slabo".

Zdaj se videva z manekenko Abby Dixon:

Sam Querrey | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Amazing win in 5 for SQ today was the best anniversary celebration I could've asked for #tooproudforwords ❤️

A photo posted by Abby Dixon (@abbykdixon) on

Popolne spremljevalke mu v šovu torej ni uspelo najti, se je pa zaljubil kmalu zatem. Njegova izbranka je Abby Dixon, manekenka, ki ga spremlja tudi v Wimbledonu.

Plavolasa lepotica dela za več agencij, med drugim v New Yorku, Milanu in Tokiu, sicer pa - kot je mogoče soditi po njenem profilu na Instagramu - Querreyja res redno spremlja med njegovimi tekmami, kot manekenka pa je tudi pogosto v visokih petah. 28-letnik je torej vendarle našel popolno dekle.

Ne spreglejte