Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2023,
12.24

Osveženo pred

7 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,25

Natisni članek

Žena igralec brezdomka manekenka Baywatch

Ponedeljek, 18. 9. 2023, 12.24

7 mesecev, 2 tedna

Tako je danes videti nekdaj ena najlepših manekenk #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,25
Loni Willison | Čeprav je svoj dom zamenjala za ulice Los Angelesa, ji gre, kot je povedala sama, "precej dobro". | Foto Profimedia

Čeprav je svoj dom zamenjala za ulice Los Angelesa, ji gre, kot je povedala sama, "precej dobro".

Foto: Profimedia

Nekdanja manekenka Loni Willison je pred leti veljala za eno najlepših žensk v Hollywoodu, po ločitvi od zvezdnika serije Obalna straža pa je izgubila vse in svoj dom našla na ulicah Los Angelesa.

Loni Willison in zvezdnik serije Obalna straža Jeremy Jackson sta bila poročena med letoma 2012 in 2014. Takrat je Willisonova veljala za eno najlepših žensk v Hollywoodu, saj je bila uspešna manekenka za kopalke.

Po razhodu se je začela boriti s psihičnimi težavami in doživela živčni zlom. Ta je vplival na njeno nezmožnost za delo, zato je leta 2016 ostala brez stanovanja v West Hollywoodu. | Foto: Profimedia Po razhodu se je začela boriti s psihičnimi težavami in doživela živčni zlom. Ta je vplival na njeno nezmožnost za delo, zato je leta 2016 ostala brez stanovanja v West Hollywoodu. Foto: Profimedia

Trdila, da ji je Jackson zlomil dve rebri

Leta 2014 je v njun dom zaradi prijavljenega družinskega nasilja vstopila policija. Willisonova je namreč trdila, da jo je Jackson "v napadu besa udaril in davil ter ji zlomil dve rebri". Tožbe proti možu sicer ni vložila, sta se pa z Jacksonom razšla. Po razhodu se je začela boriti s psihičnimi težavami in doživela živčni zlom. Ta je vplival na njeno nezmožnost za delo, zato je leta 2016 ostala brez stanovanja v West Hollywoodu. Od takrat je brezdomka. 

Čeprav je svoj dom zamenjala za ulice Los Angelesa, pa ji gre, kot je povedala sama, "precej dobro". Leta 2019 je namreč v intervjuju za The Sun dejala, da že leta ni v stiku z bivšim možem in prijatelji: "Gre mi kar dobro. Nočem, da mi kdo pomaga."

Njen nekdanji mož Jeremy Jackson je bil leta 2017 obsojen na 270 dni zapora, potem ko je dve leti prej med sporom z rezilom zabodel žensko. Danes je osebni trener, ukvarja pa se tudi z meditacijo.

Zvezdnik serije Obalna straža Jeremy Jackson in Loni Willison sta bila poročena med letoma 2012 in 2014. | Foto: Profimedia Zvezdnik serije Obalna straža Jeremy Jackson in Loni Willison sta bila poročena med letoma 2012 in 2014. Foto: Profimedia

Angus T. Jones
Trendi Nekdaj najbolj plačan otroški igralec danes povsem neprepoznaven #foto
Meg Ryan
Trendi Ena najlepših igralk na svetu povsem neprepoznavna #foto
Ne spreglejte