Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 9. 2011,
13.06

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 27. 9. 2011, 13.06

6 let, 7 mesecev

Ste že videli TV-oglas "Svet na klik, svet na dotik"?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za vas smo obiskali snemanje TV-oglasa "Svet na klik, svet na dotik", ki smo ga posneli kot podporo naši prenovljeni podobi.

Ob prenovi portala smo namreč v našem uredništvu razmišljali, kako bi vam najbolje približali grafično in tehnično prenovo medija Planet Siol.net ter predstavili naše poslanstvo. Skupaj z agencijo Pristop smo prišli do zaključka, da smo medij, ki je ves čas na preži in dosegljiv našim bralcem kadarkoli in kjerkoli, in da imamo v sebi, da želimo pozitivne stvari v življenju deliti z vsemi. Ko se nekaj zgodi, želimo to povedati vsem. Vi in mi. Ideja za scenarij TV-oglasa, tiskanih oglasov ter gigantov se je porodila kreativni agenciji Pristop, natančneje kreativnemu direktorju Aljoši Bagoli, piko na i pa je scenariju dodal režiser Jure Matjažič. Svoji vlogi v oglasu sta fenomenalno odigrala 6-letni Tjaž Drganc in 6-letna Noa Frančeškin.Produkcijo TV-oglasa je prevzela produkcijska hiša Super 16.

Snemanje TV-oglasa je potekalo dva dni, snemali smo v prečudovitem Prekmurju. Celotna ekipa na kraju dogodka se je potrudila, da sta se Tjaž in Noa počutila dobro, kljub zahtevni nalogi, ki ju je čakala. Lahko vam izdamo, da sta se Tjaž in Noa zelo hitro ujela in skupaj zganjala norčije na snemanju. Tjaž je že prvi snemalni dan, lepo oblečen in pripravljen za snemanje, od navdušenja stekel na razmočeno nogometno igrišče in takoj padel v blato. Tako je bil že prvi komplet oblačil umazan od blata, produkcijska ekipa pa nasmejana in v pričakovanju novih prigod z nadebudnima 6-letnikoma.

Noa je s svojo prikupnostjo in očarljivostjo navdušila prav vse na snemanju, tudi Tjaža. Zato so si njuni starši obljubili, da se bodo na Primorskem še kdaj srečali, saj Noa prihaja s Primorske.

Celotna ekipa, ki se je pripravljala na dvodnevno snemanje spota, se je zavedala, da snemanje s 6-letnikoma ne bo mala malica. Zato je režiser Jure Matjažič nekaj dni pred snemanjem preživel z glavno zvezdo oglasa, Tjažem. Fanta sta se ujela, zato ni bilo bojazni, da snemanje ne bi uspelo.

Še pred snemanjem smo za naslovno glasbo oglasa razmišljali o stilu francoskih šansonov. Ko pa smo pogledali posnete materiale, smo ugotovili, da naslovna pesem ne bi ustrezala posnetkom Tjaža in Noe. Zato smo se odločili za pesem "I Can´t Help Myself" skupine The Four Tops. Pesem je bila tudi naslovna pesem filma Forrest Gump.

Kaj vse ponuja naš Planet Siol.net?

Vas zanima več zanimivih dejstev o našem Planet Siol.net? Raziščite Planet Siol.net, delite zanimivosti s prijatelji, predvsem pa delite zanimivosti z nami. Kliknite na gumb "Predlagaj zanimivost", pošljite zanimivo dejstvo, ki je nam "ušlo", in si prislužite našo majčko.

Kjerkoli, kadarkoli – Planet Siol.net

Planet Siol.net je vodilni slovenski digitalni medij, ki ga lahko spremljate na več zaslonih.

Ob prenovi smo za vas naredili tudi brezplačni aplikaciji za platformi iOS in Android

Na voljo smo vam tudi preko mobilnikov – uporabnikom storitev Mobitel in Debitel je na voljo prenovljen mobilni portal Planet Siol.net (nekdanji mobilni portal Planet), kjer se prenos podatkov ne zaračunava, uporabnikom vseh mobilnih operaterjev v Sloveniji pa je na voljo »lažja« različica medija Planet Siol.net, ki se prilagaja tipu vaše mobilne naprave.

Medij je na voljo tudi vsem uporabnikom ljubljanskega mestnega potniškega prometa in uporabnikom storitve SiOL BOX.

Ne spreglejte