Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
12. 2. 2018,
14.18

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Kim Cattrall Sarah Jessica Parker Seks v mestu spor

Ponedeljek, 12. 2. 2018, 14.18

6 let, 2 meseca

Spor se zaostruje: Kim Cattrall je Sarah Jessico označila za kruto hinavko

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Kim Cattrall | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Igralki iz uspešne in priljubljene serije Seks v mestu očitno še dolgo ne bosta pozabili na zamere. Kim Cattrall je Sarah Jessico Parker v zadnji objavi na Instagramu označila za kruto hinavko in zapisala, da ne potrebuje njene podpore.

Pretekli teden je Kim Cattrall sporočila, da pogrešajo njenega brata Chrisa Cattralla, in prosila ljudi za pomoč pri iskanju, a že čez nekaj dni oznanila, da je nenadoma umrl.

Med sožalji, ki jih je prejela, se je oglasila tudi Sarah Jessica Parker, ki je na Kiminem Instagramu komentirala: "Draga Kim, pošiljam ti ljubezen in sožalje, tebi in tvojim najbližjim." A Kim tega ni sprejela najbolje, še več, javno je zapisala, kaj si misli o njenem sočutju:

"Ne potrebujem tvoje ljubezni in podpore v tem tragičnem času." Ob objavi pa še zapisala:

Mama me je danes vprašala: "Kdaj te bo ta Sarah Jessica Parker, ta hinavka, pustila pri miru?" Tvoji obupani poskusi, da prideš v stik z mano, so boleči opomniki na to, kako kruta si bila takrat in danes. Naj bom zelo jasna. (Če še nisem bila.) Nisi moja družina. Nisi moja prijateljica. Zato pišem, da ti še zadnjič povem, da nehaj izkoriščati našo tragedijo v želji, da bi izpadla "prijazna oseba".

Ob tem je pripela še povezavo na članek New York Posta iz oktobra lani, ki opisuje, kako je kultura "zlobnih deklet" uničila serijo Seks v mestu. Je pa v objavi pred to na Instagramu zapisala, da se oboževalcem, prijateljem in kolegom iz serije Seks v mestu zahvaljuje za podporo.

Sarah Jessica Parker se še ni odzvala na zadnjo Kimino objavo.

Kim pravi, da s soigralkami ni bila prijateljica, temveč zgolj sodelavka. | Foto: IMDb Kim pravi, da s soigralkami ni bila prijateljica, temveč zgolj sodelavka. Foto: IMDb

Sarah je strta zaradi Kiminih izjav

Da se igralki ne razumeta, se je govorilo že leta, a oktobra lani je Kim v intervjuju s Piersom Morganom še enkrat izpostavila, da s soigralkami Sarah Jessico, Kristin Davis in Cynthio Nixon nikoli ni bila prijateljica, temveč le sodelavka. Še bolj pa je izpostavila Sarah Jessico in dejala, da bi lahko bila prijaznejša.

V začetku februarja se je Sarah Jessica končno odzvala na te besede in dejala, da je strta zaradi Kiminih izjav.

Upanja o tretjem filmu Seks v mestu je tako vse manj, saj je Kim dejala, da nikoli več noče biti del tega, čeprav Sarah Jessica pravi, da vso odločitev prepušča ustvarjalcu serije in filmov Michaelu Patricku Kingu. Nekateri so namreč predlagali, da bi na lik Samanthe, ki jo igra Kim, pozabili tako, da bi v seriji pač umrla, ali pa da bi jo nadomestila druga igralka, recimo Sharon Stone.

Ne spreglejte