Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 1. 2014,
7.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

tetovaža tatu

Sreda, 29. 1. 2014, 7.45

8 let

Slavni s tetovažami imen svojih (ne)ljubih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tetovaže so precej trajen okras telesa, zato je pametno, da se ob izbiri motiva prepričamo, da nam bo ta vedno všeč. Še posebej kadar gre za vtetovirano ime partnerja.

Ob bližajočem se prazniku zaljubljencev smo poiskali nekaj večnih romantikov, ki so veličino svoje ljubezni do partnerja zapisali kar pod kožo. Med njimi je nekaj takšnih, ki tetovaže z imenom svojih najdražjih še vedno obožujejo, najdejo pa se tudi posamezniki, ki jih obžalujejo. Medtem ko je ljubezen zadnjih do partnerja zbledela, tega za črnilo tetovaže ne moremo trditi, saj so te še vedno dobro vidne. Nekateri razpadli pari se tako odločijo za bolečo odstranitev tetovaže, jo prekrijejo z novo, nekateri pa ime zgolj prečrtajo. Raper Eminem se je na primer odločil, da bo pod svoj neuspel tatu na trebuhu še nekaj pripisal. Medtem ko portret njegove hčerke Hailie še vedno krasi njegovo ramo, je pod ime nekdanje žene Kim pripisal "Rot In Pieces".

Vino za vedno! Svojo neizmerno ljubezen sta si s črnilom pod kožo izkazala tudi Angelina Jolie in Billy Bob Thornton. Par se je poročil leta 2000 in ločil po treh skupnih letih. Kmalu zatem je Angie spoznala Brada Pitta, tetovažo z Billyjevim imenom na rami pa si je dala lasersko odstraniti. Tetovaži sta prekrila tudi Charlie Sheen in Denise Richards – on je imel njeno ime napisano na zapestju, ona pa njegovo na notranji stran igležnja, kjer ga danes prekriva metulj. Ko je Johnny Depp zmenkoval z Winono Ryder, si je omislil napis Winona Forever (Winona za vedno). Njuna zveza žal ni trajala za vedno, tetovažo pa je preoblikoval v Wino Forever. Blizu.

Prav posebno tetovažo ima tudi supermodel in TV-voditeljica Heidi Klum, ki ji roko krasi ime zdaj že nekdanjega moža Seala, s katerim sta se pred dvema letoma ločila po sedmih letih zakona. Pokojna Amy Winehouse si je nad prsi vtetovirala ime Blaka Fielderja-Civila, on pa si je njeno ime dal zapisati za uho. Ujemajoča tatuja sta si naredila tudi Carmen Electra in Dave Navarro. Ta je kljub ločitvi od Electre izjavil, da njenih začetnic ne namerava odstraniti.

Tetovaže, ki še veljajo Eden od parčkov, ki svojo skupno srečo še danes rad deli na socialnih omrežjih, sta Mariah Carey in Nick Cannon. Nick si je ženino ime vtetovial kar čez ves hrbet. Podobno je storila tudi izbranka Dragiše Drobnjaka, ki ji hrbet krasi košarkarjevo ime. David in Victoria Beckham sta si večno zveztobo prav tako obljubila tudi s črnilom pod kožo. David, ki ima na sebi kar nekaj tetovaž, poleg Victorijinega imena (na dveh mestih!) na sebi nosi tudi imena vseh njunih otrok.

Ne spreglejte