Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 7. 2012,
18.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 11. 7. 2012, 18.00

8 let

Škandalozno: za ločitev kriva Cruisova homoseksualna afera z Beckhamom?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zadnja novica o ločitvi Toma Cruisa in Katie Holmes velja za največje presenečenje - za ločitev naj ne bi bila kriva scientološka cerkev, ampak domnevna Cruisova afera z Davidom Beckhamom.

Spletna stran Blindgossip.com poroča, da za ločitev ni bila kriva scientološka cerkev, ki je Toma Cruisa tako spreobrnila, da se ga je ustrašila celo njegova žena, vendar Cruisova domnevna intimna afera z nogometnim zvezdnikom Davidom Beckhamom.

Po govoricah sodeč naj bi bila zvezdnika nekoč ujeta pri posteljnih aktivnostih, čeprav zgodba nima nobenih trdnih temeljev, na katere bi se novica lahko sklicevala. Zgodba izhaja iz dolgoletnih špekulacij o tem, ali je Tom istospolno usmerjen, in iz dejstva, da sta z Beckhamom že nekaj let zelo tesna prijatelja.

Njuno prijateljstvo sega že v daljno leto 2003, podrobnosti o njunem odnosu pa so razkrite tudi v Beckhamovi biografiji, ki je bila izdana leta 2009. V njej avtor Grant Wahl piše, da naj bi Cruise močno vplival na pomembne Beckhamove odločitve v njegovi športni in zvezdniški karieri. David naj bi se celo preselil iz Anglije v Los Angeles samo zato, ker je Tom imel potrebo po njem, z ženo Victorio pa sta izbrala vilo blizu tiste, v kateri sta živela Tom in Katie. Zanimivo je tudi ime Davidovega sina Cruza, to naj bi ga izbral ravno zaradi Tomovega priimka.

Tom se je z Davidom želel naučiti nogometa

"Zelo rad bi delal akcijske filme z Beckhamom. Odličen bi bil, vsi bi ga radi gledali. Prej pa bi me moral naučiti igrati nogomet," je Tom povedal za medij The Mirror na promociji filma Misija nemogoče 4 in jasno izdal, da si je od nekdaj želel delati z njim, David pa je nekoč v intervjuju z Georgeem Lopezom priznal, da je Tom eden od najbolj postavnih moških, ki jih je kdaj spoznal.

Veliko se je pisalo o tem, da naj bi bil Tomov desetletni zakon z Nicole Kidman in zadnji s Katie Holmes samo dogovor, s katerim želi igralec prikriti svojo homoseksualnost.

Ne spreglejte