Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 9. 2012,
16.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 19. 9. 2012, 16.12

8 let

Seksi Nigella s postavo za oblizniti prste

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najbolj privlačna televizijska kuharica je še nedavno zapeljevala s seksi oblinami, danes pa je suha kot še nikoli.

Njene oddaje so gledale tako ženske kot moški – ženske zaradi obilice kuharskih nasvetov, moški pa zaradi blagodejnega pogleda na kuharico samo. Nigella Lawson je iz kuhanja naredila seksi opravilo, ki so ga množicam televizijskih gledalcev prikupili tudi bližnji posnetki Nigellinega oprsja, čutnih ustnic in izseki, ko je oblizovala kuhalnico, s katero je še malo prej mešala čokoladno kremo.

Lawsonova je vedno zagovarjala svoje obline in postavo, češ da rada je in preprosto uživa v dobri hrani. Očitno se je to spremenilo, kajti kmalu se bo 52-letnica (ja, prav ste prebrali – Nigela je že prekoračila pol stoletja!) vrnila na televizijske ekrane s serijo Nigellissima in v kratkem času je zavoljo stroge diete močno shujšala.

Črtala kozarce vina Tako je na naslovnici revije Radio Times skoraj neprepoznavna. O njenih polnih ličkih ni niti sledu, obenem pa je videti vsaj dvajset let mlajša. V intervjuju je mati dveh otrok povedala, da se je hujšanja lotila tudi s pomočjo telovadbe, saj se hrani ni nameravala odrekati, je pa črtala kozarce vina, ki si jih je navadno privoščila ob petkih. Zaradi raka izgubila moža, sestro in mamo Diete pa slavna kuharica ne pripisuje skrbi za zdravje. Za rakom je namreč umrl njen prvi mož John Diamond, tako pa je izgubila tudi sestro in mamo. Mlajša sestra Thomasina je za rakom na dojkah umrla leta 1993, mama Vanessa pa za rakom na jetrih. "Vitkosti ne enačim z zdravjem, kot to počnejo drugi, saj sem v življenju videla preveč ljudi, ki so shujšali in nato umrli," je bila iskrena Nigella.

Spomin na malce bolj okroglolično Nigello si lahko osvežite spodaj:

Ne spreglejte