Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 9. 2012,
13.50

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 14. 9. 2012, 13.50

8 let

Seksi Daša Hrvatič zanika Rajkove ljubice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Rajko je z domnevno ljubico le dober prijatelj, a v Sloveniji je tako, če greš z nekom na kavo, že pomeni, da ljubimkaš, pravi Daša.

Po dolgem času se je na večerni prireditvi pojavila nekdanja manekenka, ki je postala razvpita po zvezi s poslovnežem Rajkom Hrvatičem, Daša Hrvatič. Lepotička, ki je rodila pred približno pol leta, je fizično že skoraj v stari formi in je v rdeči oblekici z bujnim dekoltejem žela poglede vseh moških.

Daša, ki smo jo lani na izboru za mis Zemlje videli z Rajkom, je bila letos sama, kar je le še podžgalo govorice o razhodu s podjetnikom, ki prihajajo s primorskega konca. Dašo smo zato vprašali, kako da je prišla sama in če so govorice resnične: "V bistvu ima Rajko veliko poslovnih obveznosti, glede naju pa rajši ne bi nič komentirala. Raje zadržim zase, a lahko rečem, da se imava s Krisom super, da je super sinček in Rajko ga ima zelo rad. Kadar smo skupaj, zelo uživamo, toliko bom povedala o tem." Daša pravi, da se trudi, da bi svojo zasebnost zadržala zase: "Bomo videli, kaj in kako bo. Življenje ti prinese takšne in drugačne stvari in čeprav je izjava klišejska, je resnična. Vse pride na dan, vse se izve, ampak midva imava skupnega otroka in se super razumeva."

Vseeno pa smo jo vprašali tudi o govoricah, da se je Rajko zapletel v ljubezensko afero z njuno dobro prijateljico Majo: "V medije pogosto pridejo neresnične govorice, ko so ljudje tako izpostavljeni kot midva. Vse skupaj se mi zdi pretirano. Tudi jaz sem tukaj s svojim prijateljem moškega spola Žigo in kaj bodo zdaj govorili, da ima Daša novega? Verjetno je bilo tako pri Rajku, saj se z Majo že zelo dolgo poznamo in hitro ljudje kaj obsodijo, čeprav ni res. Slovenija je zelo konservativna in zaprta glede tega, saj že vsaka kava z osebo drugega spola pomeni, da nekaj imata," je Daša branila svojega moža.

Kljub trditvam, da je v raju vse dobro, so paparaci že ujeli v objektiv Rajka in Dašo, ki se zabavata vsak po svoje: "Imava vsak svojo družbo in ustrezajo nama različni dogodki," pojasni Daša.

Ne spreglejte