Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 3. 2018,
12.06

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,19

Natisni članek

vezi ločitev poroka Meghan Markle princ Harry

Sreda, 14. 3. 2018, 12.06

6 let, 1 mesec

Princa Harrya in Meghan Markle povezala grenka izkušnja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,19
princ Harry, Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Bolj ko se bliža datum kraljeve poroke, več podrobnosti iz zveze princa Harryja in njegove izbranke Meghan Markle prihaja na dan. Par veže veliko skupnih lastnosti, med drugim tudi grenka izkušnja iz preteklosti.

Tako princ Harry kot Meghan sta namreč otroka ločenih staršev, oba sta že v otroštvu izkusila nekaj, kar je bilo mnogo njunim vrstnikom prihranjeno.

O tem, kaj sta z bratom Williamom kot majhna dečka doživljala, ko sta se njuna oče in mama, princ Charles in princesa Diana, razšla, je Harry lani razkril v dokumentarnem filmu, posnetem ob 20. obletnici smrti princese Diane. "Potem ko so se najini starši razšla, sva morala nekako loviti ravnotežje. A ves čas naju je spremljal tisti občutek, da ne vidiva dovolj ali mame ali očeta. Veliko je bilo potovanj sem in tja, velikokrat sva se z bratom na zadnjem sedežu avtomobila sprla … Takrat sva se zato ubadala z veliko stvarmi. Zavedam se, da še zdaleč nisva bila edina, ki sva se morala sprijazniti z ločitvijo staršev, a vsekakor je bil to zanimiv način odraščanja," je priznal mladi princ.

Meghan je tako Harryja kot Britance nemudoma očarala. | Foto: Getty Images Meghan je tako Harryja kot Britance nemudoma očarala. Foto: Getty Images Podobno se je kot majhna deklica počutila tudi njegova izbranka Meghan Markle, saj so se njeni starši ločili, ko je bila stara le šest let. Čeprav je v intervjujih vedno poudarjala, da je bila ločitev prijateljska ter da so tudi po tem, ko sta se mama in oče ločila, pogosto družili, je njena prijateljica iz otroštva Ninaki Priddy svetu predstavila drugačno zgodbo.

"Težko ji je bilo. Včasih se ji je zdelo, da mora izbrati stran, poleg tega se je ves čas trudila, da bi oba nekako osrečevala. Velikokrat je bila prav ona tista, ki je morala med njima prenašati sporočila," je povedala Priddyjeva, poroča E News.

Tako mnogo virov, ki so blizu zaljubljencem, pravi, da je zaradi tega, ker sta se oba kot otroka morala spopasti z ločitvijo staršev, med njima še toliko bolj posebna vez.

Ne spreglejte