Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
21. 7. 2016,
13.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

1

Natisni članek

Tiffany Trump Donald Trump Marla Maples otroštvo

Četrtek, 21. 7. 2016, 13.39

6 let, 6 mesecev

Poznate Tiffany Trump? Odraščala je ob Kardashiankah, luksuzu, a v zasebnosti

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

1

Foto: Getty Images

Svet šele zdaj spoznava najmlajšo hčerko Donalda Trumpa, saj ji je mama omogočila otroštvo proč od medijev.

Ko je pred nekaj dnevi v čast očetu Donaldu Trumpu spregovorila na republikanski nacionalni konvenciji, so se vsi začeli spraševati, kdo je 22-letna Tiffany Trump in zakaj je še ne poznajo.


Preberite si še: Donald Trump je dobil košarico #video


Za to je v veliki meri zaslužna njena mama Marla Maples, ki je hotela, da bi njena hči živela proč od medijev, ki so ves čas uperjeni v morebitnega bodočega predsednika. A čeprav ji je to uspelo, je Tiffany imela vse prej kot normalno otroštvo. Pri rosnih 22 letih ima namreč pod palcem že slabih 11 milijonov ameriških dolarjev in tudi njeno ime ni ravno skromno, saj sta jo starša poimenovala po slavni draguljarni Tiffany & Co.

Tiffany leta 2009 z mamo Marlo. | Foto: Getty Images Tiffany leta 2009 z mamo Marlo. Foto: Getty Images

Z mamo sta namreč živeli v kalifornijskem Calabasasu, od koder prihaja tudi najbolj znana družina na svetu: Kardashianovi. "Kardashianove smo poznali, še preden so začeli s predvajanjem šova. Mama je bila prijateljica s Kris Jenner, za katero mislim, da je čudovita," je za revijo People pred časom povedala Tiffany, ki je istih let kot Kendall Jenner.

Mama Marla naredila ščit

A za razliko od Kris se je Marla odločila, da bo hčerko zaščitila pred slavo v mladosti. "Hotela je, da imam čim bolj običajno otroštvo. No, kolikor se je le dalo." Tiffany se je izrazila pravilno – kako običajno otroštvo lahko sploh imaš, če je tvoj oče Donald Trump? Očeta je redno videvala, pravi, skupaj so hodili na počitnice, skupaj so preživljali tudi vse večje praznike, zato razdalja ni vplivala na njun odnos. "Vedno je bil in še vedno je najbolj smešen ter ljubeč oče."

V Calabasasu je vzljubila odbojko, košarko in tudi nogomet, pozneje pa je našla tudi strast do umetnosti in risanja. Poglobila se je v modo in izkušnje nabirala tudi pri reviji Vogue, preizkusila pa se je tudi kot pevka in leta 2014 izdala pesem Like a Bird.

Medijska pozornost prišla hočeš nočeš

Čeprav je večino otroštva preživela zgolj kot Tiffany, je kmalu postala "hčerka Donalda Trumpa" in mediji so jo začeli opazovati. "Očitno to pač pride zraven priimka in razumem, da ljudi zanima, kakšen človek se skriva za njim."

Tiffany (skrajno levo) z očetom, njegovo ženo Melanio, polbratoma Ericom in Donaldom mlajšim ter polsestro Ivanko. Spredaj sta otroka Donalda mlajšega. | Foto: Getty Images Tiffany (skrajno levo) z očetom, njegovo ženo Melanio, polbratoma Ericom in Donaldom mlajšim ter polsestro Ivanko. Spredaj sta otroka Donalda mlajšega. Foto: Getty Images

Njena želja je, da bi se vpisala na pravno fakulteto, a moda jo še vedno zanima in upa, da bo lahko nadaljevala v tej smeri ter združila obe strasti. Strast do mode in trendov se vidi tudi na njenem profilu na Instagramu, kjer deli tudi avanture z drugimi slavnimi in bogatimi otroki, kot je recimo EJ Johnson, sin legendarnega košarkarja Magica Johnsona.

 | Foto:

🗽 @anne_bowen

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Mnogi jo sicer opozarjajo, da se lahko marsikaj spremeni, če bo čez nekaj mesecev postala "predsednikova hči", a pravi, da je pripravljena na spremembe, ki ji jih bo prineslo življenje.

Ne spreglejte