Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 2. 2014,
17.44

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

pust pustne maske slavni

Četrtek, 27. 2. 2014, 17.44

7 let, 12 mesecev

Po pustni navdih v svet zabave in športa (foto in video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Če ste še vedno brez ideje, v kaj se našemiti za pusta, pobrskajte po podobah iz sveta pop kulture in športa, ki so zaznamovale zadnje leto. Navdiha tam nikoli ne zmanjka!

1. Filip Flisar in njegovi brki

Zabavni štajerski smučar Filip Flisar je lahko tudi navdih za pustno masko. Oblecite se v smučarske hlače, bundo, si nadenite čelado (če jo porišete z brki, bo še bolj podobna Flisarjevi), smučarska očala in košate, privihane umetne brke.

2. Kako se oglaša lisica?

Ena najbolj zanimivih skladb lanskega leta je zagotovo The Fox (What Does The Fox Say?), kjer v videospotu vidimo celo več različnih živalskih mask, po katerih se lahko zgledujemo. V prvem planu je seveda skrivnostna lisica. Dogajanje v videospotu je lahko super ideja tudi za skupinsko masko.

3. Miley v vročih hlačkah

Ena od najbolj vročih tem lanskega leta je bila tudi Miley Cyrus, ki je na podelitvi nagrad MTV VMA uprizorila kontroverzni ples – tverkanje. Najbolj drzni se lahko tako za pustno zabavo oblečete v svetleče vroče hlačke in ujemajoč top, si lase zvijete v dva čopka, ustnice namažete s kričeče rdečo šminko in zatverkate. Še ena ideja pustno masko? Miley v videu Wrecking Ball.

4. Harry Styles iz skupine One Direction

Ljubljenec najstniškega občinstva in modna ikona Harry Styles velja za enega najbolje oblečenih Britancev, skupaj s preostalimi člani deške skupine One Direction pa osvaja srca deklet po vsem svetu. Kako se našemiti v Harryja? Morda vam bo v pomoč odlomek iz oddaje The Tonight Show z Jimmyjem Fallonom, kjer se je v Harryja prelevila igralka Kristen Wiig.

5. Oh, ta sedemdeseta iz filma Ameriške prevare

Preobrazbe igralcev v filmu Ameriške prevare so prav zabavne. Slog iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja zaznamujejo barvite obleke pri moških, odpete srajce, sončna očala, brki in skrbno naviti kodri, pri dekletih pa drzne obleke, razkriti dekolteji in bujne pričeske.

6. Katarina Čas v filmu Volk z Wall Streeta

Eden največkrat predvajanih prizorov iz hollywoodske bere preteklega leta je med Slovenci gotovo tisti s Katarino Čas, ovito v šop denarja, kakršno jo vidimo v uradnem napovedniku filma, ki je nominiran tudi za oskarja. Ste dovolj drzni za modre kopalke, bele visoke petke in šope bankovcev, prilepljene na telo?

7. Godrnjava črnogleda mačka (Grumpy Cat)

Če vas v dobro voljo spravljajo fotografije čemernih mačkonov, se lahko za pusta tudi vi prelevite v enega. Svoje bodo napravila ličila, vseeno pa ne pozabite na zdolgočasen in namrgoden izraz na obrazu.

8. Katy Perry iz videa za skladbo Roar

Še ena malo bolj seksi pustna maska boste, če se boste preoblekli v Katy Perry iz videa za pesem Roar. Katy po strmoglavljenju letala sama preživi v džungli, kjer si krilo naredi kar iz palmovega listja, modrček pa je seveda iz gepardove kože. Še črna kodrasta lasulja pa je.

9. Kanye in Kim (ali James in Seth) iz videa Bound

Za obilico smeha sta poskrbela igralca James Franco in Seth Rogen, ko sta priredila videospot za pesem Bound, v katerem sicer glasbeniku Kanyeju Westu na motorju dela družbo njegova izbranka Kim Kardashian.

10. Lorde

Novinka na glasbenem prizorišču prihaja z Nove Zelandije, zanimiva pa ni le njena glasba, temveč tudi njen slog. Pravijo ji kar gotska princesa, saj je večinoma oblečena v temna oblačila, temni odtenki šminke in senčil za veke pa se še posebej prilegajo njeni svetli polti. Lahko posnemate tudi njen stajling s podelitve grammyjev in konice prstov pomočite v črno barvo.

Ne spreglejte