Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
17. 6. 2016,
13.45

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18

Natisni članek

Kardashian zapor test očetovstva Khloe Kardashian O. J. Simpson

Petek, 17. 6. 2016, 13.45

6 let, 6 mesecev

O. J. Simpson bo na željo Khloé Kardashian prestal test očetovstva

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18

Foto: Getty Images

Že leta se namiguje, da naj bi bil nekdanji igralec ameriškega nogometa pravi oče resničnostne zvezdnice Khloé Kardashian.

Da naj bi bil O. J. Simpson pravi oče Khloé Kardashian, je klan Kardashian sprva namignil sam - o tem so govorili v njihovem priljubljenem resničnostnem šovu. Mama Kris Jenner je izdala knjigo, v kateri je razkrila, da si je v času zakona z Bruceom Jennerjem privoščila skok čez plot, a ni hotela izdati, s kom.

Khloé (desno) je že sama večkrat omenila, da ima zagotovo drugega očeta kot sestri. Moti jo tudi to, da ima za razliko od njiju naravno svetlejše lase. | Foto: Getty Images Khloé (desno) je že sama večkrat omenila, da ima zagotovo drugega očeta kot sestri. Moti jo tudi to, da ima za razliko od njiju naravno svetlejše lase. Foto: Getty Images

Khloé je zato začela domnevati, da so morda govorice, da je bil mamin ljubimec prav O. J., resnične, zato je od mame zahtevala odgovor. Pomagalo ni niti, da so ji vselej govorili, da ni prav nič podobna starejšima sestrama Kim in Kourtney, prav tako pa naj ne bi bila podobna očetu Robertu Kardashianu.

Postavil ji je pogoj

Simpsona naj bi zato že nekaj časa rotila za test očetovstva, na kar ni želel pristati, do zdaj. Khloé je iz zapora, kjer prestaja 33-letno kazen, sporočil, da bo opravil test pod pogojem, če ga obišče in mu izkaže "vsaj nekaj spoštovanja".

Khloé že vse življenje posluša, da ni podobna starejšima sestrama Kim in Kourtney. | Foto: Getty Images Khloé že vse življenje posluša, da ni podobna starejšima sestrama Kim in Kourtney. Foto: Getty Images

Testa do zdaj ni opravil, ker naj bi ga pri tem ovirala zaporniška birokracija, zdaj pa so mu dali zeleno luč. Eden od varnostnikov je za britanski časnik Daily Mail povedal, da gre za sila preprost test in da ne vidijo razloga, zakaj ga ne bi opravil. "Potrebujejo le vzorec njegove sline, kar lahko dobijo med navadnim obiskom. Tudi O. J. bi rad vedel, če je njen oče."

Predstavniki družine Kardashian še niso sporočili, če bo do testa res prišlo.

Ne spreglejte