Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
20. 2. 2019,
10.39

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

2

Natisni članek

varanje Tristan Thompson Khloe Kardashian

Sreda, 20. 2. 2019, 10.39

5 let, 2 meseca

Nova drama pri Kardashianovih: jo je prevaral s sestrino prijateljico?

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

2

Khloe Kardashian | Portal E! News je potrdil, da je Khloe spet samska. | Foto Getty Images

Portal E! News je potrdil, da je Khloe spet samska.

Foto: Getty Images

Pri prvi resničnostni družini Kardashian-Jenner se odvija nova drama. Potem ko so že pred letom in pol zalotili Tristana Thompsona, kako je varal Khloe Kardashian, mediji zdaj poročajo, da naj bi jo prevaral še s prijateljico njene sestre Kylie.

Ameriški spletni portal TMZ poroča, da je Khloe Kardashian dokončno prekipelo in da je zapustila izbranca Tristana Thompsona, sicer košarkarja lige NBA. Kaplja čez rob naj bi bilo spoznanje, da jo je spet prevaral, tokrat celo z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Omenjeni medij piše, da so Tristana zalotili z Jordyn kmalu po valentinovem, ko je iz Clevelanda, kjer igra pri moštvu Cleveland Cavaliers, priletel v Los Angeles, da bi s Khloe praznoval dan zaljubljencev.

Ko je Khloe izvedela za to, naj bi ga takoj zapustila, saj naj bi imela zdaj dokončno dovolj.

Tristan Thompson
Trendi NBA-zvezdnika ujeli pri varanju Khloe Kardashian #video

Varal jo je že med nosečnostjo

Tristan je bil Khloe prvič nezvest oktobra 2017, ko je bila zvezdnica visoko noseča z njuno hčerko True. Posnetki, na katerih je jasno razvidno, da jo je prevaral ne z eno, ampak z dvema ženskama, so na dan pricurljali aprila lani.

Tristana so nato v začetku lanskega aprila opazili, kako se je z neznano žensko prijavil v newyorški hotel, potem ko sta skupaj zapustila nočni klub. Ženska je hotel naslednje jutro zapustila z večjo torbo, zaradi česar so pri TMZ sklepali, da je bila s Tristanom v hotelu dalj časa.

Khloe mu je afere odpustila, a sta od takrat živela ločeno - on v Clevelandu, ona pa v Los Angelesu, kjer večino časa sama vzgaja njuno desetmesečno hčerko.

Jordyn (desno) je Kyliejina dolgoletna prijateljica iz otroštva. | Foto: Getty Images Jordyn (desno) je Kyliejina dolgoletna prijateljica iz otroštva. Foto: Getty Images

Lažne novice?

Tako Khloe kot Tristan sta se na pisanja o aferi z Jordyn odzvala prek družbenih omrežij in vse skupaj označila za lažne novice. Tristan je tvitnil "fake news" (lažne novice, op. p.), Khloe pa je pod novico na Instagramu objavila osem govorečih emojijev, s čimer je verjetno hotela nakazati, da gre za govorice. Njena prijateljica Malika je to podkrepila s komentarjem "strong facts" (močna dejstva, op. p.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) on

Televizijska mreža E!, ki ustvarja in predvaja resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians, je na svojem portalu E! News sicer potrdila novico, da sta se Tristan in Khloe razšla. Uradnega razloga za to niso navedli.

Preverite tudi:

Kim Kardashian
Trendi Je šla Kim Kardashian s to obleko predaleč? #foto
Ne spreglejte