Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 10. 2011,
14.04

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 21. 10. 2011, 14.04

7 let, 12 mesecev

Najslavnejši ženskarji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Njihova privlačnost je hipnotična. Ženske gradijo njihov status, zato jim pravimo, da so največji ženskarji v Hollywoodu.

V Hollywoodu obstajajo celo takšni moški, ki najdejo svojo usodno žensko, se z njo poročijo in živijo bolj ali manj "običajno" življenje daleč proč od medijskega blišča. Toda več je takšnih, ki svoje ženske menjavajo kot po tekočem traku. Ob raznoliki in pestri družbi privlačnih mladenk se počutijo izpopolnjene. Prav te ženske pa določajo njihov status. Poglejmo, kateri hollywoodski zvezdniki veljajo za največje lomilce ženskih src.

John Mayer

John je bolj kot po svoji glasbi znan po številnih ženskih osvojitvah – v njegovi postelji so se grele Jennifer Love Hewitt, Taylor Swift, Jessica Simpson in Jennifer Aniston. O vseh svojih nekdanjih dekletih zelo rad pripoveduje tudi v javnosti. Tako je denimo telo Hewittove opisal kot "pravljično deželo", zelo pa je pohvalil tudi seks z Jennifer Aniston. Taylor Swift pa mu je romantične usluge vrnila z dvema komadoma, ki ju je posvetila prav njemu.

George Clooney

George je postal sinonim za lomilca ženskih src. V njegovi postelji se je zamenjalo že ogromno lepih deklet, a samo ena ga je do zdaj spravila pred matičarja. Očitno je bila edina zakonska izkušnja tako slaba, da se stari hollywoodski maček nikakor ne namerava znova poročiti. Sam pravi, da za resnejše zveze nima ne časa ne energije, saj mu kariera pomeni vse na svetu.

Njegov seznam ženskih "trofej" je zelo obširen: Lisa Snowdon, Sarah Larson, Elisabetta Canalis, Renee Zellweger, Brooke Langton, Jennifer Siebel, Kelly Preston, Talia Balsam, Karen Duffy, Celine Balitran, Brooke Langton, Traylor Howard, Krista Allen in Teri Hatcher. Trenutno se videva s prvakinjo v rokoborbi, Stacy Keibler.

Bradley Cooper

Tudi Bradley v sebi očitno nosi prav poseben šarm, zaradi katerega se ženske v Hollywoodu pred njim mečejo na kolena. Bradley je bil sicer pred petimi leti za kratek čas poročen z Jennifer Esposito, kmalu zatem pa se je začel njegov osvajalski pohod. Po nekoliko daljši zvezi z Renee Zellwegger se je v njegovem ljubezenskim življenju začelo močno dogajati. Samo od marca letos so ga povezali z Jennifer Aniston, Olivio Wilde in Scarlett Johansson. Trenutno se je zagrel za latino divo Jennifer Lopez.

Alex Rodriguez

Bejzbolski zvezdnik Alex Rodriguez dobro ve, kako se streže ženskemu srcu. Njegova glavna in največja ženska trofeja je gotovo pevka Madonna, ki naj bi bila celo odgovorna za razpad njegovega zakona. Toda avantura s slavno pevko ni bila dolgotrajna, kmalu za njo so se v njegovi postelji zvrstile še nekatere slavne zvezdnice, med drugim tudi Kate Hudson in Cameron Diaz, s katero se je razšel letos poleti.

Gerard Butler

Postavni Škot zelo nerad govori o svojem ljubezenskem življenju, je pa nekoč priznal, da ni ravno ustvarjen za resnejša razmerja. Zato ni prav nič nenavadno, da ga skoraj vsak teden videvajo s kakšno novo spremljevalko. V preteklosti so ga sicer povezovali z Jennifer Aniston, Ashlee Green in Jessico Biel.

Jack Nicholson

Štiriinsedemdesetletni igralec velja za pravega "starega" lisjaka. Naziv "ženskar" se ga drži kar štiri desetletja. Njegov edini zakon je trajal šest let, njegovo dolgoletno razmerje z Anjelico Huston pa se je končalo, ko je z njim zanosila neka druga igralka. Jacka so sicer povezali s številnimi slavnimi lepoticami, med drugim z Michelle Phillips, Bebe Buell (mama Liv Tyler) in Laro Flynn Boyle. "Vsako žensko, s katero sem imel resnejše razmerje, sem zaprosil za roko, toda nobena ni privolila, saj so me predobro poznale," je nekoč priznal igralec.

Owen Wilson

Ženske se topijo ob njegovem teksaškem šarmu. Igralec se je dobival s Sheryl Crow, Demi Moore, manekenko Le Call in plesalko Carolino Carisola. Najbolj ga je zaznamovalo razmerje z igralko Kate Hudson, zaradi katere je poskusil celo narediti samomor. Na srečo se je igralec pozneje kmalu postavil na noge in spoznal Jade Duell, s katero si je ustvaril družino.

Colin Farrell

"Lepa dekleta ljubijo barabe," je izjava, ki je pisana na kožo irskemu igralcu Colinu Farrellu. Redkokatera se lahko upre njegovemu šarmu, podlegle so tudi številne slavne zvezdnice: Britney Spears, Paris Hilton, Jessica Biel, Carmen Electra, Lake Bell, Elle Macpherson in Salma Hayek. Njegova strast do žensk pa se je leta 2005 razvnela v pravi spolni škandal, ko je po spletu zaokrožil njegov vroči posnetek s playboyevim dekletom Nicole Narain. Maja letos je Ellen DeGeneres obljubil, da je postal bolj priden in da se sestaja samo z eno žensko naenkrat.

Leonardo DiCaprio

Kar je jasno pri Leonardu, je to, da ima zelo predvidljiv okus za ženske, saj so si vse njegove bivše zelo podobne. Sicer ima najraje manekenke, ne brani pa se niti kakšnih lepih igralk. Med ženske, ki jih je osvojil, spadajo Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Kate Moss, Carmen Electra, Liv Tyler, Alicia Silverstone in Claire Danes. Trenutno naj bi se videval z mlado, komaj 21 let staro avstralsko manekenko Alice Crawford. Kljub temu da nekako kaže, da se Leo le stežka ustali samo z eno žensko, je prepričan, da bo kmalu našel tisto pravo.

Ne spreglejte