Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 1. 2015,
15.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 23. 1. 2015, 15.54

6 let, 6 mesecev

Moški leta Miha Geršič: Vabila na zmenek še ni bilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
"Želim ostati preprost, prizemljen in pozitivno naravnan," pravi Miha Geršič, študent varstvoslovja in osebni trener, ki ste ga bralke in bralci Planet Siol.net izbrali za moškega leta 2014.

Ob koncu lanskega leta smo vas, bralke in bralce Planet Siol.net, pozvali h glasovanju za moškega leta. Predstavili smo vam osem uspešnih, nadarjenih in prodornih mladih Slovencev, ki so nas v preteklem letu prepričali s svojimi dosežki na različnih področjih.

Največ glasov ste namenili osebnemu trenerju Mihu Geršiču, ki s svojimi videoobjavami (tudi na našem mediju) že več kot leto skrbi za bolj zdrav življenjski slog številnih Slovencev. Mladenič iz Lesc, ki v videih navdušuje s svojim spodbujajočim nastopom in zgledi, naziv moškega leta vidi kot dokaz, "da ima delo, ki ga opravljam skupaj z ekipo, svojo težo in da je sporočilo, ki ga želim izpostaviti, naletelo na prava ušesa".

Hujšanje je lahko zabavno in učinkovito hkrati Miha Geršič spletni portal Popolna postava skupaj z ekipo ustvarja komaj leto in pol, danes pa ga spremlja več kot 60 tisoč bralcev na mesec, po njegovih nasvetih pa hujša in telovadi že več kot tisoč Slovenk in Slovencev. "Želeli smo dokazati, da je lahko hujšanje hkrati zabavno in učinkovito, če se ga lotimo na pravi način," pravi in dodaja, da je od vsakega posebej odvisno, kako močno si želimo doseči svoj cilj.

Študent varstvoslovja, ki nam pomaga do popolne postave Da bo skrb za telo in zdrave navade tako pomemben del njegovega vsakdana, pred leti ni niti pomislil. "Kar zadeva otroške sanje in poklic je bilo idej in želja malo morje," se spominja. Po končani gimnaziji pa se je vpisal na fakulteto za varnostne vede, prepričan je bil namreč, da bo prihodnost posvetil varstvoslovju.

Pri njegovem delu mu je v največje zadovoljstvo opazovati nekoga, ki svoj cilj doseže kljub začetnemu dvomu. "To so tisti občutki, ki poskrbijo za nov val energije in veselja," opisuje postavni Gorenjec, ki ima veliko oboževalcev tudi na družbenih omrežjih.

Prejel kar nekaj zanimivih sporočil, vabila na zmenek pa še ne Aktiven je na Facebooku in Instagramu, kjer ob nasvetih deli tudi utrinke s svojih treningov in kakšno vsakodnevno zanimivost, oboževalke pa se še posebej razveselijo kakšnega Mihovega selfieja. Nič čudnega, saj se je Miha preizkusil tudi v vlogi modela, med drugim smo ga videli tudi v kampanji za spodnje perilo blagovne znamke Lisca.

Popoldanski sprehod med snežinkami. ❄⛄❄ Kako pa ste dan preživeli vi?

A photo posted by Popolna Postava (@popolnapostava) on

Na vprašanje, ali je na račun svojih videov in fotografij dobil tudi kakšno vabilo na zmenek, pa v smehu odgovarja, da vabila še ni bilo. "Prejel pa sem že nekaj zanimivih e-mailov, ki sem se jim kar malo nasmejal, vendar sem vseeno prepričan, da obiskovalci portala objave raje gledajo zaradi kakovostnih vsebin."

Želi ostat "preprost, prizemljen in pozitivno naravnan" Čeprav je za njim zelo uspešno leto, pa ima Miha Geršič tudi za prihodnost velike načrte. "Naš glavni cilj je pomagati čim več ljudem preoblikovati postavo, imamo pa tudi ogromno idej, kako lahko ponudimo še bolj zanimive vsebine."

Čisto osebna želja moškega leta 2014 pa je "ostati preprost, prizemljen in pozitivno naravnan".

Ne spreglejte