Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 6. 2023,
17.47

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Natisni članek

Misija: Nemogoče film Tom Cruise

Torek, 20. 6. 2023, 17.47

10 mesecev, 3 tedne

Mladostni Tom Cruise med oboževalci v Rimu #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21
Tom Crusie, igralec | Tom Cruise tudi v novem delu Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del zaigra lik Ethana Hunta. | Foto Guliverimage

Tom Cruise tudi v novem delu Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del zaigra lik Ethana Hunta.

Foto: Guliverimage

Igralec Tom Cruise je s soigralci v Rimu začel promocijo novega, sedmega dela franšize Misija: Nemogoče, ki so ga snemali tudi v večnem mestu.

V Rimu so se zbrali igralci filma Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One), ki bo svetovno premiero dočakal 12. julija, glavni igralec v filmu pa je vedno mladostni in neuničljivi 60-letni Tom Cruise, ki v filmu odigra lik Ethana Hunta.

Tako je Cruise v Rimu pozdravil svoje oboževalce:

Shakira, Tom Cruise, Formula 1 Miami
Trendi Shakira želi, da jo Tom Cruise pusti pri miru

Slavni igralec se je v večnem mestu na predstavitvi filma z direktorjem in producentom filma Christopherjem McQuarriejem ter igralskimi kolegi sprehodil po rdeči preprogi, položeni po slavnih Španskih stopnicah.

Med igralci, ki so s Cruisom nastopili v filmu, so Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Pom Klementieff, Esai Morales in drugi.

Mission Impossible, igralska zasedba | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

Del novega filma posneli tudi v Rimu

Nekaj prizorov za sedmi del franšize Misija: Nemogoče so posneli tudi v italijanski prestolnici. Prav Španske stopnice so prizorišče divjega avtomobilskega pregona, v katerega je vpleten ogromen hummer, ki zasleduje majhen starodobni rumeni fiat 500. Tega v filmu vozita Cruise in Hayley Atwell, ki sta obenem vklenjena.

Hayley Atwell, ki v filmu igra agentko Grace, je za Variety povedala, da je več mesecev trenirala na dirkalni stezi s koordinatorjem kaskaderjev Wadom Eastwoodom za lov z vozili po Rimu. Povedala je, da je šele po zahtevnem treningu prispela v Rim, da bi delala skupaj s Cruisom, ki je bil odločen, da morajo biti kaskaderski prizori posneti čim bolj resnično.

Igralka Vanessa Kirby na predstavitvi filma Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del | Foto: Guliverimage Igralka Vanessa Kirby na predstavitvi filma Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del Foto: Guliverimage

Cruise je ob prihodu na vrhu stopnic podpisoval avtograme, kasneje pa prijel za mikrofon in se zahvalil množici oboževalcev, ki so se udeležili sprejema, ter dodal, da je "nenavadno biti v tem osupljivem mestu".

Tom Cruise in Shakira
Trendi Tom Cruise močno navdušen nad Shakiro, rad bi jo zapeljal

Cruise: Moj cilj je že od malega bil snemati filme in potovati po svetu

Cruise je spregovoril tudi o usposabljanju in pripravi na akcijske filme, kot je zadnji, pa tudi o svoji strasti do snemanja filmov na splošno. "Moj cilj, ko sem bil otrok, že od malega, je bil snemati filme in potovati po svetu. Ne samo biti turist, ampak delati v tem svetu, tam živeti ter razumeti njihovo kulturo," je ob predstavitvi povedal Cruise. Dodal je, da je lahko v vseh svojih dosedanjih filmih nastopil tudi zato, ker so mu njegovi oboževalci dovolili, da jih zabava.

Tom Cruise na Španskih stopnicah z režiserjem Christopherjem McQuarriejem | Foto: Guliverimage Tom Cruise na Španskih stopnicah z režiserjem Christopherjem McQuarriejem Foto: Guliverimage

Tom Cruise je ob tem pohvalil še sodelovanje z direktorjem filma McQuarriejem, ki je režiral tudi njegova prejšnja dva filma Misija: Nemogoče in napisal scenarij za film Top Gun: Maverick, v katerem je zaigral slavni igralec. Dodal je, da je z režiserjem "sodeloval pri vsakem filmu, ki ga je posnel v zadnjih 16 letih" in ga označil za "izjemno človeško bitje".

Igralka Hayley Atwell je za kaskaderske prizore, ki jih je posnela s Cruisom, trenirala več mesecev. | Foto: Guliverimage Igralka Hayley Atwell je za kaskaderske prizore, ki jih je posnela s Cruisom, trenirala več mesecev. Foto: Guliverimage

Cruisovo prvo sodelovanje z McQuarriejem sega v leto 2008, ko je režiser napisal scenarij za vojni film Valkyrie (Operacija Valkira), kasneje pa sta sodelovala še pri drugih projektih.

Preberite še:

Tom Cruise
Trendi Tom Cruise na premiero prišel s helikopterjem, ki ga je pilotiral
Suri Cruise
Trendi Toma Cruisa s hčerko niso videli že deset let: "Zanjo ima skriven načrt"
Kot noč in dan, Tom Cruise, Cameron Diaz
Planet TV Tom Cruise je s svojimi kaskaderskimi vložki v tem filmu povsem osupnil soigralko
Shakira in Tom Cruise
Trendi Shakira in Tom Cruise skupaj na Formuli 1: se med njima nekaj plete?
Ne spreglejte