Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 10. 2021,
18.00

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

1

Natisni članek

Priyanka Chopra

Sreda, 27. 10. 2021, 18.00

2 leti, 5 mesecev

"Mislila sem, da moram biti koščena, da bom popolna"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

1

Priyanka Chopra Jonas | Foto Reuters

Foto: Reuters

Čeprav je Priyanka Chopra Jonas znana kot ena od najlepših žensk na svetu, je v zadnjem intervjuju priznala, da se v svojem telesu ni vedno počutila najbolje.

39-letna igralka in nekdanja mis sveta Priyanka Chopra Jonas je za časnik Sunday Telegraph's razkrila svoje boje glede lastnega videza. "V preteklosti sem vedno čutila pritisk, da moram biti videti na točno določen način. Vse svoje življenje sem bila obkrožena z neresničnimi standardi lepote, tako kot vsi mi. Ko sem odraščala, sem verjela, da mora biti vse popolno, od koščene postave do prave konfekcijske številke. Potrebovala sem čas, da sem se sprijaznila z barvo svoje kože in barvo las."

Priyanka Chopra Jonas | Foto: Reuters Foto: Reuters Chopra se je rodila v Jamshedpurju v Indiji in najstniška leta preživela v ZDA, nato pa je postala slavna v Bollywoodu. Kot je dodala, so ji včasih pričesko in mejkap urejali drugi, a zdaj vse to počne sama. "Dobro se počutim v lastnem telesu."

Igralka, ki se je leta 2018 poročila s pevcem Nickom Jonasom, je še razkrila, da je pri prestopu v trideseta leta doživljala mračna obdobja svojega življenja in pridobila nekaj kilogramov. "To je bilo čustveno najedanje, telo se je začelo spreminjati. Okolica mi je govorila, da sem prišla v trideseta leta in da postajam drugačna, da se staram. To je načelo moj razum."

"Odraščala sem v lepotni industriji, zato sem imela zelo ozek pogled na svojo postavo. Pozorno sem opazovala vsak delček sebe in v svojih dvajsetih odraščala v prepričanju, da je to normalno," je dodala igralka.

Priyanka Chopra Jonas | Foto: Reuters Foto: Reuters Zdaj se poskuša čim bolj distancirati od družbenih omrežij in interneta ter uživati v zakonu z možem Nickom Jonasom. "Moj mož Nick mi je pomagal, da sem se povezala z novo, mirnejšo različico sebe. Sem zelo ambiciozna, bojevita. Včasih sem imel jezno energijo, toda Nick je sonce, ki umiri mojo nevihto."

Priyanka Chopra Jonas je leta 2000 osvojila lento mis sveta, pozneje pa se je uveljavila predvsem kot igralka - najprej v Bollywoodu, nato tudi v ZDA. Je ena najslavnejših in najbolje plačanih indijskih zvezdnic, pa tudi ena najbolj zaželenih žensk v Indiji.

Preberite še:

Priyanka Chopra
Trendi Igralka in nekdanja mis: Režiser mi je rekel, naj si povečam prsi in zadnjico
Priyanka Chopra, Nick Jonas
Trendi Zvezdnika delila fotografije kar dveh razkošnih porok #foto
Trendi Priyanka Chopra je nov obraz znamke Guess

 

Ne spreglejte