Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 7. 2012,
18.19

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 24. 7. 2012, 18.19

7 let, 12 mesecev

Mila Kunis in Ashton Kutcher živita skupaj, Demi užaljena

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Igralec Ashton Kutcher je bil kar nekaj let v resni zvezi s starejšo Demi Moore. Zdaj pa ima novo dekle, televizijsko kolegico Milo Kunis. Demi je razočarana, da jo je tako hitro prebolel.

Ashton Kutcher in Mila Kunis sta se nekaj časa trudila, da bi skrila, kako zelo sta zaljubljena in da je njuna veza vedno bolj resna. Pred kratkim so ju paparaci ujeli med strastnim poljubljanjem, poleg tega pa naj bi bila zveza že zelo resna, saj sta pravzaprav neločljiva. Ni je noči, ki bi jo preživela narazen.

"Živita skupaj. Tako kot vsak svež par sta tudi onadva do ušes zaljubljena in neločljiva. Mila skoraj že živi v Ashtonovem hollywoodskem domu. Kar nekaj časa sta se trudila skriti, da sta v zvezi, vendar se prej ali slej vse izve," je povedal neznani vir blizu Ashtonu.

Pred nekaj meseci je Mila tudi razkrila, da je svoj prvi pravi poljub doživela praz z Ashtonom, na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta: "Zdel se mi je luškan. Rekla sem si, da je postaven kot maneken za Calvin Kleina. Potem pa so mi povedali, da ga bom motala poljubiti, sem v trenutku postala zelo živčna."

In Demi?

Devetinštiridesetletna rjavolaska naj bi bila zelo razočarana nad nekdanjim možem, saj ni mislila, da bo njun razhod tako hitro prebolel. "Njene bolečine ni mogoče opisati z besedami. Čeprav jo je Ashton ves čas varal z naključnimi dekleti, jo zdaj bolj moti dejstvo, da se je tako hitro zaljubil in to, da je njuna zveza videti resno. Mislim, da je po tihem še vedno upala, da se bo Ashton vrnil v njen objem. Zdaj ko ve, da je v zvezi z nekom drugim, ve, da se to ne bo zgodilo," je še dodal vir.

"Vsakič, ko sliši karkoli o njiju, ji malo zlomi srce. Čeprav je imel Ashton kar nekaj napak, ga je imela rada iz dna srca. Dejstvo, da je njen nekdanji mož v zvezi z nekom tako mlajšim, se zdi, kot da bi jo želel zanalašč prizadeti in ji zariniti nož v srce."

Ashtonova zgodovina

Ashton in Mila sta se spoznala že leta 1998, ko sta skupaj začela igrati v priljubljeni seriji Oh, ta sedemdeseta, kjer sta več let tudi igrala par, vendar se njuna televizijska romanca nikoli ni spremenila v pravo. Leta 2003, ko so serijo še vedno snemali, je Ashton spoznal petnajst let starejšo Demi Moore in kmalu sta postala par.

Demi in Ashton sta bila v zvezi presenetljivo dolgo, leta 2005 sta se tudi poročila. Razšla pa sta se septembra lani in s tem šokirala javnost, saj nihče ni vedel, da je kaj narobe. Težava naj bi bil Ashton, ki je Demi večkrat prevaral.

Ne spreglejte