Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 6. 2012,
8.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Maja Malnar

Petek, 1. 6. 2012, 8.52

8 let

Maja Malnar: prvi denar zaslužila kot plesalka Tanje Žagar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Danes se fotografira z Zacom Efronom, nekoč pa je bila največja oboževalka Britney Spears. Ljubiteljica živali je vsak drug dan prišla domov z novo potepuško mačko, ki je iskala hrano in prenočišče.

Maja se je rodila 12. julija leta 1989 v Ljubljani, kjer je s tri leta starejšo sestro Matejo tudi preživela otroštvo. Nanj ima lepe spomine, med drugim se je na vikendu vedno zavlekla v kamin, ki je bil njen najljubši prostor, naravnost oboževala pa je živali in si kot majhna želela postati veterinarka.

Kdo vam je izbral ime in zakaj? Mislim, da je bila to mama. Oči je od navdušenja imel same spektakularne zamisli, kot so Kleopatra, Kunigunda in podobno, zato je mami naredila ožji izbor, nato pa sta skupaj določila, da bom Maja. Bilo pa je zanimivo, da so do zadnjega mislili, da bom fantek in sem imela načeloma določeno že moško ime.

Prvi spomin? V Rovinju na vikendu smo imeli nek kamin, v katerega sem kot čisto majhna plezala in v njem neznansko uživala. To je bila "moja hiša". Sicer se tega spominjam le bežno, ker sem bila res čisto majcena, ampak kar je ostalo, so res lepi spomini.

Najljubša risanka, igra in knjiga? Od risank sem oboževala Pepelko in pa seveda Čebelico Majo. Igra bi rekla Človek ne jezi se in Monopoli. Kar se knjig tiče, pa sem kot čisto majhna najbolj uživala, ko mi je mama brala pravljice iz 1001 noči ter pravljico Deklica z vžigalicami.

Najljubša sladkarija? Oboževala sem vse, kar je sladko. Najraje pa sem imela torto v obliki ježa z bodicami iz mandljev, ki sem jo vsako leto dobila ob rojstnem dnevu. In še danes jo dobim, je kot nekakšna družinska tradicija.

Česa ste se najbolj bali? Pajkov, vešč in hroščev. Zdaj se jih ne bojim več, kot majhna pa sem norela, kadar sem videla kakršenkoli insekt.

Najboljši prijatelj/prijateljica? V kakšnem odnosu ste danes? To je bila vrsto let moja prijateljica Mateja, s katero sva še zdaj v odličnem odnosu in bi lahko rekla, da je še vedno ena od mojih najbližjih prijateljic, s katero sva v stiku, tudi kadar nisem v Ljubljani.

Kaj ste si želeli postati? Živali imam zelo rada, zato sem si želela biti veterinarka. Ves čas pa sem si želela biti znana pevka, čeprav mislim, da o takšnih podobnih stvareh sanja vsaka druga deklica.

Najbolj in najmanj priljubljen predmet v šoli? Najraje sem imela matematiko, najbolj pa sem se upirala uram kemije.

Obšolske dejavnosti? Ples in košarka ter dramski krožek in pevski zbor. Prav tako sem lep del prostega časa preživela ob gledanju telenovel, kar je bilo po eni strani dobro, saj sem se na tak način naučila španščine.

Najhujša stvar, ki ste jo ušpičili? Nekako ni najhujša, ampak najbolj mi je ostalo v spominu, da je mama vedno norela, ker sem skoraj vsak drugi dan prinesla domov nekega potepuškega mačka. Vedno mi jih je bilo žal gledati na ulici in sem jih odnesla domov, da se vsaj malo najejo, kar nekaj pa jih je na tak način tudi ostalo pri nas.

Prebujanje pubertete: naj zvezdniški idol? Bila sem največja oboževalka Britney Spears, kar jih poznam.

Srednješolska leta: upornica ali piflarka? Prej upornica. Vendar pridna, vedno sem imela dobre ocene.

Najstniška stilska podoba? Kot najstnica mislim, da sem se najbolj iskala v opazovanju stilov drugih vrstnic in tako nekako ugotovila, kaj mi ustreza ter prek tega oblikovala nek svoj stil, ki pa se je seveda stalno spreminjal, in tako šele zdaj ugotavljam, kaj mi resnično ustreza.

Spomin z maturantskega izleta? Maturantskega izleta se nisem udeležila, kar še danes obžalujem.

Prvo plačano delo? Kot plesalka Tanje Žagar, pozneje hostesa in model.

Kaj bi danes svetovali sebi pri osemnajstih letih? Naj ne odrastem prehitro. Čeprav sem se iz mladosti ogromno naučila in mislim, da je vse dobro za nekaj. Zdaj recimo dosti drugače gledam na življenje kot pri osemnajstih letih. Čeprav je od tega minilo pet let, imam občutek, da sem dosti bolj zrela in nekako boljši človek.

Ne spreglejte