Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
29. 1. 2019,
13.11

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,42

Natisni članek

Meghan Markle princ Harry Britanska kraljeva družina

Torek, 29. 1. 2019, 13.11

5 let, 3 mesece

Kraljevi biograf: Princ Harry je zaradi Meghan postal domišljav

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,42
Meghan Markle, princ Harry | O Meghan že vse od zaroke jeseni 2017 krožijo govorice, da na Harryja ne vpliva najbolje. | Foto Getty Images

O Meghan že vse od zaroke jeseni 2017 krožijo govorice, da na Harryja ne vpliva najbolje.

Foto: Getty Images

Duncan Larcombe, poznavalec britanske kraljeve družine in priznan britanski novinar, je razkril, kako zelo se je princ Harry spremenil, odkar je začel razmerje z Meghan Markle.

Nekoč je bil prizemljen, zdaj pa je vzvišen in domišljav, je o princu Harryju za The New York Post dejal britanski kraljevi biograf in novinar Duncan Larcombe.

Larcombe, ki je o princu Harryju napisal celo knjigo z naslovom Prince Harry: The Inside Story, je še razkril, da je Harry postal godrnjav do osebja v Buckinghamski palači ter da sta oba z ženo Meghan Markle precej težavna. "Celotno Harryjevo osebje je vedno menilo, da je fantastičen, a zdaj sta z Meghan postala precej zahtevna."

Piers Morgan, Meghan Markle
Trendi Piers Morgan: Meghan je povzpetnica, ki bo izmolzla kraljevo družino

Bil je "normalen tip v kraljevem svetu", potem je prišla Meghan

Svoje razočaranje nad Harryjem, ki ga pozna že več kot deset let, je opisal z besedami, da je bil nekoč zelo iskren in preprost človek, zdaj pa to ni več. "Bil je prizemljen, normalen tip, ujet v kraljevem svetu, ki se ni jemal preveč resno. Zdaj pa se."

Na to je nedvomno vplivala velika sprememba v njegovem življenju - Meghan Markle.

Kraljevi poznavalci ob tem razlagajo, da je za Meghan težko predvsem to, da je prej imela lastno ekipo in da je lahko počela, kar je hotela, česar zdaj ne more več. Prav zato naj bi se znašala nad trenutnim osebjem, kar Larcomba prav nič ne preseneča. "Kot nekdanja igralka Meghan pričakuje popolnost, a ko si del kraljeve družine, se moraš sprijazniti, da ne gre zate, ampak za to, kaj predstavljaš."

Duncan Larcombe (na sredini) princa Harryja pozna več kot deset let. | Foto: Getty Images Duncan Larcombe (na sredini) princa Harryja pozna več kot deset let. Foto: Getty Images

Z delovno vnemo spodbuja Kate, a odbija zaposlene

Drugi kraljevi viri pa zagovarjajo Meghan ter pravijo, da je čudovito dekle, ki je zelo ambiciozno in pogumno. Zelo se je angažirala pri kraljevih dolžnostih in celo spodbudila izdajo nove kuharske knjige, katere prihodki pomagajo preživelim po požaru v Grenfellovi stolpnici junija 2017.

Njena močna delovna vnema naj bi pozitivno vplivala tudi na svakinjo Kate Middleton, ki naj bi si po rojstvu tretjega otroka, princa Louisa, aprila preteklo leto zadala več dela kot sicer.

Čeprav se govori drugače, naj bi imeli Kate in Meghan dober odnos. | Foto: Getty Images Čeprav se govori drugače, naj bi imeli Kate in Meghan dober odnos. Foto: Getty Images

Meghanina zagnanost pa v negativnem smislu vpliva na njeno najožje osebje, ki obupujejo nad svojo zahtevno šefinjo: potem ko jo je zaradi prenapornega dela zapustila asistentka, naj bi si želela enako tudi osebna svetovalka, svoj odhod pa je napovedala še varnostnica.

Kensingtonska palača ni komentirala odhoda varnostnice, niti razloga zanj, so pa viri že takrat razložili, da ima Meghan težave s tako strogo varnostjo in omejitvami.

Preverite:

Meghan Markle
Trendi Je res tako težavna? Meghan Markle zapušča še ena zaposlena.
Meghan Markle, princ Harry
Trendi Meghan Markle spregovorila o roku poroda in spolu otroka
Ne spreglejte