Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2016,
13.15

Osveženo pred

7 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Casali Kolezija

Četrtek, 16. 6. 2016, 13.15

7 let, 10 mesecev

Kolezija v ritmu otoka Casali!

Oglasno sporočilo

Pred nekaj dnevi se je Kopališče Kolezija za eno popoldne preobrazilo v pravi otok Casali, ki je številne privabil na že tradicionalno druženje ob koncu delovnega dne. Slabemu vremenu so poleg znanih obrazov kljubovali tudi prisrčni flamingi, ki so zaplesali na zelenici prenovljene Kolezije, najboljše poletne destinacije v mestu.

Kopališka atmosfera in energični Team Band sta povabljene prevzela z ritmom Casali Jimmyja Cliffa in prav vse so pošteno zasrbele pete. Spontana plesna igra se je končala z izborom najbolj izstopajočih plesalcev, ki dogodka še dolgo ne bodo pozabili. Vzdušje so obarvali tudi osvežilni koktejli Havana izpod rok barmana in pravega mojstra akrobacij, ter simpatična Casalijeva dekleta, ki so plesno animirala otoške obiskovalce.

Na Casalijevo avanturo se je podalo tudi nekaj znanih obrazov, med njimi Jernej Damjan, sladkim dobrotam se ni uprl niti Jani Pavec, v družbi Casalijevih deklet pa smo opazili tudi udeleženca resničnostnega šova Bilo je nekoč Adisa Ajkića.

Dobro poznani Casali nas s polic sicer pozdravlja s širokim naborom sladkih razvad, ki v naše misli prikličejo sanjarjenje o peščenih plažah, zibanju na visečih mrežah in oazah poletne zabave. Rum-Kokos, Schoko-Bananen, Coco Nuts in drugi so nedvomno pravi spremljevalci za vsakodnevne dogodivščine.

Ne spreglejte