Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 3. 2011,
13.35

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 1. 3. 2011, 13.35

8 let, 3 mesece

Ko je ena najboljša

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zgodi se skoraj vsakemu moškemu, pa naj to priznajo ali ne. Nekoč nekje v življenju sreča, ljubi in se ljubi (seksa) z žensko, ki je ne more in more pozabiti, če ne konča z njo.

Najtežje pozabi zadnji del. Seks. Zakaj? Zato, ker je bil, preprosto povedano, najboljši. Najboljši med najboljšimi. Moški znamo pozabiti vse drugo, zlasti vse podrobnosti, tega, najboljšega seksa pa ne pozabimo. Nikoli.

Mislim, da se nekaj podobnega dogaja tudi princem, na primer britanskemu princu Harryju, ki je očitno oživel razmerje z blondinko Chelsy Davy. "Zasluga" za to gre njegovemu starejšemu bratu, princu Williamu oziroma njegovi odločitvi, da vendarle za ženo vzame (29. aprila) dolgoletno dekle Kate Middleton. Mimogrede – mnogi so mislili, da se je William s Kate med študijem samo kalil kot moški in da si bo po končanem študiju omislil svoji modri krvi "primerno" britansko ali evropsko aristokratsko hčerko, pa se to ni zgodilo. V njunem razmerju je zmagala ljubezen, vendar – da ne bo pomote – ne samo ljubezen. Če Kate ne bi bila dobra ljubimka, bi zaman čakala, da jo William zaprosi za roko. Kar nekaj mesecev je, ko sta se razšla, tekal od dekleta do dekleta, pa se je potem vrnil h Kate. Kot se zdaj Harry vrača k prsati Chelsea, ki se je vrnila v London zato, da bi svojemu princu – v času priprav na bratovo poroko – ponovno odprla pot do svojega srca in … tako navzdol. Njen pogoj je bil gotovo jasen: zanesljivo jo je moral povabiti na Williamovo poroko kot svojo uradno spremljevalko, kar ne more pomeniti nič drugega kot to, da sta spet par.

Po tem, ko sta po njeni vrnitvi nekaj časa dobivala na skrivaj – enkrat sta se celo oba skrila v prtljažnik limuzine, ki ju je odpeljala v njegov dom – so ju paparaci zdaj prvič ujeli, ko sta skupaj, res ne tesno, ob štirih zjutraj zapuščala ekskluzivni nočni lokal. Preteklo soboto je Chelsea očitno dobila tudi blagoslov kraljevske družine – v družbi Kate Middleton, ki ji rečejo Pippa, sta se udeležili poroke para iz visoke družbe. Ker bo Pippa poročna priča sestri Kate, je vse jasno: to je bila njuna vaja.

In samo še tole: princ Harry je eden izmed tistih moških, ki so dali idejo avtorici nove britanske knjige o tem, na kaj – poleg seksa – mislijo moški. Knjiga je upravičeno polna praznih strani. Z drugimi besedami: sledi več sto praznih listov. Sporočilo knjige ne bi moglo biti jasnejše.

Ne spreglejte