Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 9. 2014,
8.35

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Chelsea Clinton Bill Clinton Hillary Clinton

Sobota, 27. 9. 2014, 8.35

6 let, 8 mesecev

Klan Clintonovih povečala vnukinja Charlotte (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Chelsea Clinton, hčerka nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, je prvič postala mamica. Hčerki je ime Charlotte.

Rojstvo prvega otroka je Chelsea Clinton, aktivistka in hčerka nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, s ponosom naznanila kar na Twitterju. Z možem Marcom Mezvinskim sta hčerki nadela ime Charlotte.

Clintonov klan utrjuje vnukinja Charlotte "Z Marcom sva polna ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti, saj praznujeva rojstvo svoje hčerke Charlotte Clinton Mezvinsky," je 34-letna Chelsea v petek zapisala na družbenem omrežju.

Chelsea je edinka Billa in Hillary Clinton in je odraščala tako rekoč na očeh ameriške javnosti med očetovim predsedovanjem in življenjem v Beli hiši med letoma 1993 in 2001. Pred meseci je zapustila službo pri NBC News in se aktivneje pridružila Clintonovi globalni iniciativi.

Hillary Clinton navdušena nad vlogo varuške Prav na enem od dogodkov očetove iniciative, namenjenem spodbujanju deklet in mladih žensk k odločnejšemu udejstvovanju v družbi, je Chelsea dejala, da je zadovoljna, ker bo njen otrok, če bo deklica ali deček, odraščal v svetu, ki premore tako veliko močnih ženskih vodij.

Nad vlogo babice in dedka sta navdušena tudi Hillary in Bill. Hillary, ki naj bi leta 2016 kandidirala za predsednico ZDA, je za revijo People dejala: "Varuška bom, kadar bom le dobila priložnost!"

Z bankirjem Marcom sta se spoznala na faksu Chelsea in Marc, danes uspešen bankir, sta se spoznala na univerzi Stanford, poročila pa sta se leta 2010 v mondenem letovišču Rhinebeck. Poroka naj bi stala okoli 4 milijone dolarjev (3,1 milijona evrov), med gosti pa so bili tudi številni ameriški zvezdniki. Letos aprila je par sporočil, da pričakuje svojega prvega otroka.

Chelsea - od sramežljive predsednikove hčerke do samozavestne mame

Ne spreglejte