Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 7. 2016,
8.34

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Pivovarna Laško

Foto: Promocijsko gradivo

Natisni članek

advertorial Boris Cavazza Sebastian Cavazza Laško

Torek, 19. 7. 2016, 8.34

2 meseca, 1 teden

Kdo si je želi bolj, oče ali sin?

Vsebino omogoča Pivovarna Laško

Foto: Promocijsko gradivo

Situacija je resna, napetost narašča. Želja po osvežitvi z zadnjo steklenico piva je sprožila pravo bitko, v kateri niti oče niti sin ne nameravata popustiti. Kdo je pripravljen iti dlje?

 | Foto:

V zaodrju gledališča se bije težek boj

Dvoboj, v katerem Boris in Sebastian Cavazza ne mislita izbirati besed, se stopnjuje. Dokazala sta, da je želja po zadnji steklenici piva neustavljiva. Celotni Sloveniji sta že pokazala, da sta na poti do najboljše poletne osvežitve pripravljena iti do konca!

Delila je ne bosta ...

V hladilniku je namreč ostala le še ena steklenica piva. Poletje je na vrhuncu in po uspešni predstavi si takojšnje osvežitve želita oba. Deliti je nočeta, zato ostane le eno – treba si jo bo priboriti. Našla sta rešitev in že stopila v akcijo, pri tem pa uporabljata svoje najmočnejše orožje – besede. Sestavljata rime in tekmujeta, kdo bo bolj prepričljiv, na nas pa bo, da na koncu odločimo, kdo je bolj drzen in spreten poet.

... in niti policist niti zobozdravnik ju ne ustavita

Sebastian je nalogo vzel tako resno, da je rimal celo v pogovoru s policistom, ki ga je ustavil zaradi prehitre vožnje. Boris se je v novi epizodi znašel v navijaški vročici, še bolj vroče pa mu je postalo ob spoznanju, da je na straniščni školjki ostal brez papirja. Sebastiana je nasprotno ob zvokih svedra kar zmrazilo v čakalnici zobozdravnika. A na izzive sta uspešno odgovorila v iskrivih rimah.

Na spletni strani dvoboj.si povejte, kdo se je bolje odrezal in si zasluži tako želeno zadnjo steklenico Laškega. Osvežitev za vroče dni pa lahko dobite tudi vi, saj Pivovarna Laško vsak teden nagrajuje pesniške duše, ki prek spletne strani dvoboj.si oddajo svojo rimo. Tudi z Laškim pivom, seveda!

Spremljate njune napete televizijske dvoboje?

Zagotovo ste ju že videli na televiziji, kako blestita v spretnem rimanju. Pozorno ju spremljajte še naprej in se odločite, kdo si zasluži zadnjo steklenico Laškega.

#GLASUJ ZA BORISA

 | Foto:

#GLASUJ ZA SEBASTIANA

 | Foto:

Glasovanje za zmagovalca dvoboja se bo končalo v sredini avgusta in takrat bomo lahko videli, kdo od njiju je srečnež, ki si bo lahko privoščil zadnje požirke Laškega v hladilniku.

Obiščite spletno stran dvoboj.si, oddajte svoj glas in se naročite na ogled naslednjega besednega dvoboja.

Koliko poeta pa je v vas?

Na spletni strani dvoboj.si pa lahko tudi sami preizkusite svojo spretnost v rimah. Vaša besedna ustvarjalnost vas lahko pripelje do lepe nagrade. Pivovarna Laško bo med drugim poskrbela, da glavnega zmagovalca ne bo doletela usoda Borisa in Sebastiana: zmagovalčev hladilnik ne bo ostal brez Laškega.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!


Preberite še:

Kdo jo bo dobil: Boris ali Sebastian?

Ne spreglejte