Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 6. 2016,
14.56

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Pivovarna Laško

Foto: Promocijsko gradivo

Natisni članek

Pivovarna Laško Laško advertorial Boris Cavazza Sebastian Cavazza

Četrtek, 30. 6. 2016, 14.56

2 meseca, 2 tedna

Kdo jo bo dobil: Boris ali Sebastian?

Vsebino omogoča Pivovarna Laško

Foto: Promocijsko gradivo

To poletje bo v znamenju epskega boja: oče in sin se bosta bojevala za zadnjo osvežilno priložnost. Boj bo napet in brezkompromisen. Njune besede bodo še dolgo odmevale. Le kdo si bo na koncu zaslužil zmago?

Laško | Foto:

Začel se je boj, v katerem bosta pozabila na svoje vezi in v katerem ne bosta izbirala besede. Oče in sin še nikoli nista bila tako odločena pri svojem cilju: Boris in Sebastian Cavazza bosta naredila vse, da si bosta prislužila zadnjo steklenico piva v hladilniku.

Kdo jih bo polagal bolje?

V zaodrju gledališča je v hladilniku ostalo samo eno pivo. Žejna sta oba, osvežitev po naporni generalki bi prijala tako Sebastianu kot Borisu, ki sta hitro našla rešitev. Njun srditi dvoboj bo čisto preprost: uporabljala bosta orožje, ki ga najbolj obvladata: besede. Sestavljala bosta rime, vi pa boste na koncu odločili, kdo je bolj spreten, navihan, morda dramatičen ali prikupno iznajdljiv.

Ste že opazili njun prvi televizijski dvoboj?

Če ga še niste videli, si ga zavrtite in odločite, kdo si zasluži zadnjo steklenico Laškega:

#GLASUJ ZA BORISA

Laško | Foto:

#GLASUJ ZA SEBASTIANA:

Laško | Foto:

 

Glasovanje za zmagovalca dvoboja se bo končalo v sredini avgusta in takrat bomo lahko videli, kdo od njiju je srečnež, ki si bo lahko privoščil zadnje požirke Laškega v hladilniku.

Obiščite spletno stran dvoboj.si, oddajte svoj glas in se naročite na ogled naslednjega besednega dvoboja.

Kako ste pa vi spretni v rimah?

Na spletni strani dvoboj.si pa lahko tudi sami preizkusite svojo spretnost v rimah. Vaša besedna ustvarjalnost vas lahko pripelje do lepe nagrade. Pivovarna Laško bo med drugim poskrbela, da glavnega zmagovalca ne bo doletela usoda Borisa in Sebastiana: zmagovalčev hladilnik ne bo ostal brez Laškega.

Naročite se na predogled nove epizode in glasujte za svojega favorita na dvoboj.si – vaš glas bo odločil, kdo Laško bo točil!

 

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

Ne spreglejte