Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 11. 2018,
9.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

nagrade People's Choice Awards

Ponedeljek, 12. 11. 2018, 9.00

5 let, 5 mesecev

Kdo je v preteklem letu najbolj navdušil občinstvo: med nagrajenci tudi jazbečar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17
Crusoe | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kdo so najboljši igralci, glasbeniki in vplivneži po mnenju občinstva?

V Santa Monici v Kaliforniji so v nedeljo zvečer po lokalnem času podelili People's Choice Awards, nagrade po izbiri občinstva v filmu, na televiziji, v glasbi in popkulturi.

Med filmi so se za favorita izkazali Maščevalci: Brezmejna vojna, ki so odnesli tri nagrade, med drugim tudi za film leta, med televizijskimi izdelki pa je s tremi nagradami slavila serija Shadowhunters, ki bo sicer kmalu doživela konec, saj so jo po treh sezonah odpovedali.

Zasedba serije Shadowhunters, najboljšega, kar je po mnenju občinstva v zadnjem letu ponudila televizija. | Foto: Reuters Zasedba serije Shadowhunters, najboljšega, kar je po mnenju občinstva v zadnjem letu ponudila televizija. Foto: Reuters

Med glasbeniki so bili v ospredju Nicki Minaj in korejski popzvezdniki BTS, prva je obveljala za najboljšo izvajalko leta, njen album Queen pa za album leta. BTS so medtem odnesli nagrado za skupino leta, pesem leta (Idol) in videospot leta (Idol), dobili pa so tudi nagrado za najboljšo komunikacijo na družbenih omrežjih.

Že pred podelitvijo sta bili sicer znani tudi prejemnici posebnih, častnih nagrad - igralka Melissa McCarthy je postala ljudska ikona leta 2018, modno oblikovalko Victorio Beckham pa so razglasili za modno ikono.

Victoria Beckham, modna ikona leta 2018 | Foto: Getty Images Victoria Beckham, modna ikona leta 2018 Foto: Getty Images

Bolj kot filmske, televizijske in glasbene kategorije pa so na People's Choice Awards zanimive tako imenovane popkulturne kategorije, znotraj katerih izbirajo najboljše med najrazličnejšimi vplivneži - najbolj priljubljen zvezdnik z družbenih omrežij je postal youtuber Shane Dawson, med lepotnimi vplivneži je slavil vloger James Charles, zvezdnik z najboljšim modnim slogom je Harry Styles, izbrali pa so tudi živalskega zvezdnika leta.

To nagrado je odnesel "zvezdniški jazbečar" Crusoe, pes, ki ima na Facebooku skoraj tri milijone sledilcev, na Instagramu in YouTubu pa še dodaten milijon.

Jazbečar Crusoe in njegov lastnik Ryan Beauchesne | Foto: Cover Images Jazbečar Crusoe in njegov lastnik Ryan Beauchesne Foto: Cover Images

Preberite še:

Hollywood Film Awards
Trendi Začela se je sezona filmskih nagrad: vsi so gledali Brada in Ryana
MTV, EMA
Trendi Lindsay Lohan se je vrnila na rdečo preprogo #foto
Ne spreglejte