Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 6. 2020,
16.50

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

Natisni članek

depresija Katy Perry

Ponedeljek, 29. 6. 2020, 16.50

3 leta, 9 mesecev

Katy Perry je bila po razhodu nagnjena k samomoru #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

Priljubljena ameriška pevka Katy Perry je v zadnjem intervjuju razkrila, da je bila po razhodu z zdajšnjim zaročencem Orlandom Bloomom tako depresivna, da je razmišljala o samomoru.

Trendi Pevka objavila nove nosečniške fotografije #video

Katy Perry je bila v intervjuju za kanadsko radijsko oddajo Q on CBC zelo odkrita, saj je priznala, da je imela pred tremi leti hude duševne težave, ki so nastale zaradi razhoda z Orlandom Bloomom.

Z igralcem sta postala par januarja 2016, a sta se leto pozneje že razšla. Pika na i njeni depresiji je bila tudi slaba prodaja takratnega albuma, zato se ji je zdelo, da je tako v zasebnem življenju kot v karieri pristala najnižje.

Pevko je pred tremi leti potrl razhod, nato pa še slaba prodaja albuma. | Foto: Getty Images Pevko je pred tremi leti potrl razhod, nato pa še slaba prodaja albuma. Foto: Getty Images

"Izgubila sem nasmeh," je dejala, karierni padec pa jo je "dobesedno zlomil". "Razšla sem se s fantom, zato sem bila vznemirjena, da me bo novi album povzdignil, a me ni. Preprosto sesula sem se," se spominja 35-letna zvezdnica, ki se je nato februarja 2018 pobotala z Bloomom, se leto pozneje z njim zaročila, zdaj pa pričakujeta otroka.

V začetku poletja bi morala stopiti pred oltar, a jima je novi koronavirus prekrižal načrte, zato sta poroko prestavila.

Z Orlandom sta februarja 2018 spet postala par, leto kasneje sta se zaročila, letos pa sporočila, da pričakujeta otroka. | Foto: Getty Images Z Orlandom sta februarja 2018 spet postala par, leto kasneje sta se zaročila, letos pa sporočila, da pričakujeta otroka. Foto: Getty Images

Zdaj je hvaležna, da je bila "sesuta"

Glasbenica je v pogovoru dodala, da je zdaj hvaležna za to težko obdobje v svojem življenju, saj je bilo zelo potrebno. "Pomembno je bilo, da sem bila sesuta, zlomljena, da sem lahko odkrila svojo celovitost na čisto drugačen način. Da živim bolj izpopolnjeno življenje kot pa zgolj pozornosti željna pop zvezdnica."

Razmišljala je tudi o samomoru, pred katerim pa sta jo rešili hvaležnost in vera. "Vedno sem se lahko oprla na vero. Verjamem, da sem bila ustvarjena z namenom, in mislim, da je bil vsak ustvarjen z namenom."

Sicer pa to ni bilo prvič, ko je odkrito spregovorila o duševnih težavah. Pred tremi leti je priznala, da je kot Katy Perry zelo močna, kot Katheryn Hudson – kar je njeno pravo ime – pa velikokrat ni.

Preverite tudi:

Katy Perry in Orlando Bloom
Trendi Zvezdnika zaradi koronavirusa prestavila poroko
Ne spreglejte