Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 7. 2012,
9.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 12. 7. 2012, 9.57

8 let

Kate in William nista seksala že več mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsi tisti, ki držijo pesti za nosečniški trebušček Kate Middleton, bodo morali počakati še nekaj časa. Kate in William imata zaradi obveznosti premalo časa za intimne trenutke.

Za večino mladoporočencev velja, da "seksajo kot zajci", a za najbolj znana britanska zakonca to naj ne bi držalo. Primanjkovanje časa ju po poročanju tabloida Star magazine stane tudi časa v spalnici, s tem pa tudi novega člana kraljeve družine.

Želi ohraniti popolno postavo? Medtem ko sta kraljica Elizabeta II. in princesa Diana zanosili že v prvem letu zakona, pa to Kate in Williamu, ki sta usodni da dahnila lanskega aprila, ni uspelo. Mnogi sicer namigujejo, da glavni razlog za to le niso obveznosti. Nekateri namreč menijo, da bi Kate, o kateri se te dni piše, da se je med študijem udeleževala vročih zabav, o vsem tem pa naj bi celo obstajale fotografije, rada ohranila svojo popolno postavo. Namiguje se tudi, da je Kate že odmislila idejo o materinstvu, razlog pa naj bi bile med drugim tudi obveznosti moža in njegova nenehna odsotnost. A če se spomnimo intervjuja princa Williama iz maja, med njune prioritete sodi tudi ustvarjanje družine, Kate pa naj bi si izredno želela zanositi.

Očitno bo par moral počakati še nekaj časa na mirnejše obdobje, da bodo Britanci lahko pozdravili novega člana družine, ki jo v zadnjih dneh pretresajo številni škandali.

V krpicah na himno Velike Britanije Po objavi fotografij zakoncev s poročnega potovanja, zdaj pretresa še novica o fotografiranju Katine sestrične za priljubljeno moško revijo Playboy. Katrina Darling je dala odpoved v banki in se popolnoma posvetila karieri plesalke burleske. Nastopa v krpicah, na katerih so simboli britanske kraljeve družine, zraven pa odmeva himna Velike Britanije.

Počakati bo treba do septembra Plesalka burleske se bo gola pojavila na naslovnici Playboya in tako britanski kraljevi družini prinesla še nekaj nezaželene publicitete. Oboževalci Kate in njene sestrične bodo na gole fotografije morali počakati do septembra, ko jih bo Playboy pričakal s kar osmimi stranmi sorodnice najbolj znane Britanke. Čeprav Kate in Katrina nista pravi sestrični, temveč sestrični v drugem kolenu, pa Playboy meri na dobro prodajo že iz samega zanimanja.

Ne spreglejte