Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 5. 2019,
4.00

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64

Natisni članek

Kylie Jenner Kardashian

Petek, 24. 5. 2019, 4.00

4 leta, 10 mesecev

Ima Kylie novo najboljšo prijateljico? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64
Kylie Jenner | Foto Reuters

Foto: Reuters

Jordyn Woods je bila dolga leta najboljša prijateljica najmlajše članice klana Kardashian - Jenner, Kylie. Ko je februarja v javnosti odjeknila novica, da naj bi se Jordyn zapletla v razmerje s Tristanom Tompsonom, sicer partnerjem Khloe Kardashian, se je Kylie odločila, da je prijateljstva konec. Vse kaže, da si je Kylie našla novo zaupnico, ki pa je na las podobna Jordyn.

Trendi Je bila tudi Kylie Jenner prevarana?

Jordyn Woods in Kylie Jenner sta bili skoraj desetletje najboljši prijateljici, še več, celo živeli sta skupaj. Konec prijateljstva pa je povsem nepričakovano sprožila govorica, da se je Woodsova na skrivaj zapletla v razmerje s partnerjem Khloe Kardashian, Tristanom Tompsonom.

Ta nima ravno čiste preteklosti, saj naj bi po navedbah tujih medijev že večkrat prevaral Khloe, ta pa mu je vse skoke čez plot vsakič znova oprostila. 

Trendi Slovenski frizer: najbolje se je imel s Heidi Klum, malo manj s Kylie Jenner #video

Nedolžen poljub zapečatil dolgoletno prijateljstvo

Čeprav je Woodsova trdila, da njuno razmerje ni bilo nikoli spolne narave - šlo naj bi le za poljub, je Kylie podprla svojo sestro in končala prijateljstvo. Woodsova je nato gostovala v oddaji Red table talk, ki jo vodi žena Willa Smitha, Jada Pinket Smith, v kateri je poskušala pojasniti svojo stran zgodbe.

"Tristan me je poljubil, ko sem odhajala domov iz zabave," je povedala Woodsova. Kot pojasnjuje, je bila ob njegovem dejanju presenečena, dodala je, da nikoli ni nameravala prizadeti Khloe, ki ima s Tompsonom enoletno malčico True. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Čeprav so oboževalci obeh deklet upali na spravo, je očitno, da sta tako Kylie kot Jordyn končali to poglavje svojega življenja. Jordyn se je odselila na svoje, Kylie pa nadaljuje z novimi poslovnimi podvigi.

Ravno te dni je na trg poslala kolekcijo za nego kože poimenovano Kylie Skin, za katero je pripravila tudi zabavo, na kateri se je fotografirala s Heather Sanders. Po poročanju tujih medijev naj bi bila Sandersova njena nova najboljša prijateljica. Fani pa so presenečeni nad tem, kako podobni sta si z Jordyn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Sanders (@heathersanders_) on

Sandersova je nato na Instagramu objavila skupno sliko, pod katero je pripisala čestitko, Kylie pa ji je odgovorila z: "Rada te imam!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Sanders (@heathersanders_) on

Rožnata zabava

V luči nove kolekcije je Kylie priredila zabavo, na katero so jo prišle podpret tudi njene slavne sestre in mama Kris Jenner, vse pa so bile odete v rožnato, barvo embalaže novih izdelkov za kožo.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on  

Kim Kardashian
Trendi Kim in Kanye postala starša četrtemu otroku #video
Ne spreglejte