Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 9. 2019,
18.44

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,40

1

Natisni članek

nosečnost Channing Tatum Steve Kazee Jenna Dewan

Torek, 24. 9. 2019, 18.44

4 leta, 7 mesecev

Igralka po ločitvi spet srečna: z novim fantom bosta zibala #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,40

1

Skoraj leto in pol za tem, ko je odjeknila novica, da se igralca Jenna Dewan in Channing Tatum ločujeta, je Jenna oboževalce presenetila z novico, da bo znova mamica. Z novim fantom, igralcem Steveom Kazeejem, pričakujeta prvega otroka.

Medtem ko bo to za 43-letnega Steva Kazeeja prvi otrok, bo Jenna Dewan pri 38. letih zibala drugič. Z nekdanjim soprogom, prav tako igralcem Channingom Tatumom, s katerim sta bila poročena devet let, imata namreč šestletno hčerko Everly. Jenna in Channing sta se ločila aprila lani, a ostala v dobrih odnosih, tako da še vedno s skupnimi močmi ter prijateljskim sodelovanjem vzgajata svojo deklico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Jenna Dewan je bila devet let poročena s Channingom Tatumom. Skupaj imata tudi šestletno hčer Everly. | Foto: Getty Images Jenna Dewan je bila devet let poročena s Channingom Tatumom. Skupaj imata tudi šestletno hčer Everly. Foto: Getty Images

Veselo novico, da pričakujeta naraščaj, sta Jenna in Steve potrdila za portal People z besedami: "Povsem vzhičena sva in ne bi mogla biti bolj srečna, ker bova povečala najino družino!" Steve je sicer že Jennino hčer iz prvega zakona nemudoma vzljubil in vzel za svojo, kar je bil eden od glavnih adutov, s katerim se je igralki usedel v srce, so za People povedali viri, ki so jima blizu.

Channing Tatum, Jenna Dewan Tatum
Trendi Zvezdnika oznanila ločitev: Ljubeče sva se odločila za razhod

Svojo romanco je sicer par, ki naj bi se začel videvati že kmalu po njeni ločitvi lansko pomlad, dolgo skrival. Februarja letos za valentinovo je Steve prvič na družbenih omrežjih potrdil namigovanja in govorice, ko je objavil Jennino fotografijo in zraven pripisal, kako neizmerno počaščen in srečen je, da je pridobil njeno ljubezen. Nato je Jenna junija objavila njuno skupno fotografijo in zraven pripisala le: "Ko ravno govorimo o miru …" Zapis pa pospremila z znakom srca.

Kdaj se jima bo pridružil nov družinski član oziroma članica, zvezdnika nista razkrila. Prav tako ni nihče od njiju še objavil fotografije nosečniškega trebuščka.

Trendi Igralca skrbi za sveže ločenega Channinga Tatuma
Trendi Med igralcema je vrelo že dlje časa
Ne spreglejte