Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 4. 2020,
17.20

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

Natisni članek

otrok materinstvo Cameron Diaz

Petek, 17. 4. 2020, 17.20

4 leta

Igralka končno spregovorila o materinstvu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59
Cameron Diaz | Cameron Diaz je pred dobrimi tremi meseci postala mama. | Foto Getty Images

Cameron Diaz je pred dobrimi tremi meseci postala mama.

Foto: Getty Images

Cameron Diaz je konec decembra postala mama, novico o tem, da sta se z možem razveselila deklice, pa je skrivala do januarja. Zdaj je končno spregovorila o materinstvu in o tem, kako se družina spopada s karanteno.

V javljanju v živo prek Instagrama, ki ga povzema Sky News, je Cameron Diaz razkrila, da je biti mama zares najboljši del njenega življenja. "Tako sem hvaležna in srečna in res je najboljša stvar, kar jih je," je povedala o materinstvu.

Njena hčerkica Raddix je sicer stara malo več kot tri mesece in do zdaj se je družina že povsem navadila na novo rutino.

Cameron Diaz
Trendi Igralka presenetila z novico o otroku

"Zvečer po kopanju svojo dojenčico uspavava, potem pa jo Benji odnese v posteljo," je 47-letna zvezdnica razkrila delček večerne rutine. O možu, glasbeniku Benjiju Maddnu, pa povedala, da je z njuno hčerko zares krasen in da je očetovskim nalogam povsem kos. "Tako čudovit oče je. Res sem srečnica, da je oče mojega otroka. Neverjeten je."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on

Ker se je družina vse od rojstva deklice tako ali tako zadrževala bolj doma, jim karantena zaradi pandemije novega koronavirusa ne povzroča težav.

"Tako ali tako sem živela v nekakšni karanteni, ker imam doma trimesečno dojenčico. Tako da je bilo moje življenje tiho in mirno že zadnjih nekaj mesecev. Razlika je le, da so prej lahko k nam ves čas na obisk prihajali prijatelji, zdaj pa nikogar več ne videvam," je še povedala.

Cameron Diaz
Trendi Konec filmske kariere za Cameron Diaz?

Cameron in Benji sta se sicer začela videvati leta 2014 in po le osmih mesecih zveze sta se poročila. Da pričakujeta naraščaj, jima je uspelo povsem skriti pred javnostjo.

Tako se še do danes ne ve, ali sta otroka posvojila, uporabila nadomestno mater ali pa je bila 47-letna igralka sama noseča. Tudi v prvi objavi na družbenih omrežjih, s katero sta naznanila, da se jima je pridružila hčerka Raddix, sta hkrati zapisala, da njenih fotografij ne bosta objavljala ter da jo bosta vzgajala stran od radovednih oči javnosti.

Trendi Kako opremiti dom kot Cameron Diaz
cameron diaz
Trendi Cameron Diaz obiskala plastičnega kirurga
Ne spreglejte