Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2023,
17.22

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

1

Natisni članek

alkoholizem odvisnost Žena Rob Lowe

Petek, 12. 5. 2023, 17.22

11 mesecev, 3 tedne

Igralec razkril, koliko časa je že trezen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

1

Rob Lowe, Sheryl Berkoff | Z ženo sta poročena že 31 let. | Foto Guliverimage

Z ženo sta poročena že 31 let.

Foto: Guliverimage

Hollywoodski igralec Rob Lowe je na družbenem omrežju Instagram v objavi razkril, da je trezen že 33 let.

59-letni igralec Rob Hepler Howe je razkril, da je pred 33 leti začel z okrevanjem od alkoholizma in zapisal, da je takrat našel pleme, ki ga je podpiralo na tej neverjetni in hvaležni poti. "Moje življenje je polno ljubezni, družine, Boga, priložnosti, prijateljev, dela, psov in zabave. Če se vi ali nekdo, ki ga poznate, bori s katerokoli obliko odvisnosti − upanje in veselje čakata, če si tega želite in ste pripravljeni delati za to!" je zapisal na svojem profilu.

Oblika vode
Planet TV V kostum tega bitja se je igralec vsakič oblačil kar tri ure #foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@roblowe)

Ameriški igralec, ki se je proslavil kot mladostniški zvezdnik v osemdesetih, je povedal, da je odvisnost od alkohola premagal s pomočjo žene Sheryl Berkoff. Krog odvisnosti je igralec, ki je najbolj poznan po vlogi v seriji Zahodno krilo in številnih drugih televizijskih oddajah in filmih, prekinil pred več kot tremi desetletji.

Čestitke je prejel od številnih zvezdnikov ter tudi od mlajšega sina, 27-letnega Johna Owna Lowa, ki je ob očetovi objavi hudomušno zapisal, da je ponosen na njegova ozdravitev in pobeg od demonov odvisnosti, ne pa tudi na selfi, ki ga je njegov oče objavil skupaj s svojim sporočilom. Tudi njegov sin, ki je pisatelj, igralec in publicist, je šel skozi obdobje odvisnosti od alkohola, pri ozdravitvi pa sta mu najbolj pomagala starša.

Tim Curry
Trendi Slavni igralec je pred dobrim desetletjem izginil iz javnosti

Z ženo poročena od leta 1991

Roba Lowa sta slava in priljubljenost, s katerima se ni znal spopasti, odpeljali na temno stran, iz pekla odvisnosti od alkohola ga je rešila žena Sheryl, danes 61-letna vizažistka, ki jo je spoznal na zmenku na slepo leta 1983, a resnega razmerja takrat nista začela, ampak šele po ponovnem srečanju na snemanju erotičnega trilerja Slab vpliv leta 1990.

Rob Lowe, Sheryl Berkoff s sinovoma | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Njun zakon velja za enega izmed najtrdnejših in najdaljših v Hollywoodu, saj traja že 31 let. Rob pogosto pohvali svojo ženo in pove, kaj njemu in ženi pomaga vzdrževati harmoničen odnos že več kot tri desetletja. "Poroka je težka povsod, ne samo v Hollywoodu. Povsod. Sheryl je bila in je še vedno moja najboljša prijateljica. Torej, če se poročiš z nekom, ki ni tvoj najboljši prijatelj, si že na začetku v slabšem položaju, ker bo to edino, kar ostane, ko bodo druge stvari kot plimovanje, ko pridejo poplave ali suše," je pojasnil Lowe in dodal, da sta drugi dve najpomembnejši sestavini uspešnega zakona tudi sposobnost odpuščanja in telesna intimnost med partnerjema.

Dolph Lundgren
Trendi Švedski zvezdnik razkril, da se že osem let bori z rakom

Upa si trditi, da je njun odnos še obsežnejši kot na začetku

"Če v zakonu ni ognja, si v težavah. S Sheryl sva še vedno nora drug na drugega," je povedal Lowe, a dodal, da ne gre za fazo nore zaljubljenosti kot na začetku razmerja, in povedal, da si upa trditi, da je njun odnos zdaj boljši, globlji in obsežnejši kot pred tridesetimi leti, ko sta začela razmerje, v katerem sta se jima rodila dva sinova.

Pierce Brosnan z družino
Trendi Ponosna starša: sin znanega igralca gre po poti svojega očeta #foto
Tom Cruise in Shakira
Trendi Tom Cruise močno navdušen nad Shakiro, rad bi jo zapeljal
Ne spreglejte