Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 6. 2023,
7.32

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,77

Natisni članek

hči Karl Erjavec Eva Erjavec

Ponedeljek, 12. 6. 2023, 7.32

10 mesecev, 2 tedna

Hči Karla Erjavca prvič po ločitvi pokazala novega izbranca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,77
Eva in Karl Erjavec | Erjavčeva hči, ki je študirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, je danes asistentka na tamkajšnji katedri za ekonomijo. | Foto Mediaspeed

Erjavčeva hči, ki je študirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, je danes asistentka na tamkajšnji katedri za ekonomijo.

Foto: Mediaspeed

Eva Erjavec, hči nekdanjega predsednika stranke DeSUS Karla Erjavca, je sledilcem na Instagramu prvič po ločitvi pokazala novega izbranca. Njen novi partner je Blaž Gorše, vodja oddelka za korporativne finance pri Iliriki.

Eva Erjavec je bila od novembra 2020 poročena s premožnim poslovnežem Andrejem Marčičem, s katerim sta se ločila po pol leta. Skupaj imata otroka, ki je aprila dopolnil dve leti.

Zdaj je hči Karla Erjavca prvič po ločitvi pokazala novega izbranca. Fotografije z njim je delila s sledilci na Instagramu, pod objavo pa zapisala: "Dan ljubezni."

Karl Erjavec naj bi zamenjal ključavnico Marčičevega ljubljanskega stanovanja

Kot so po ločitvi poročale Slovenske novice, naj bi se 55-letni Marčič, medtem ko je bila Eva že noseča, odselil iz njunega stanovanja v središču Ljubljane, v tem času pa naj bi Evin oče Karl zamenjal ključavnico stanovanja, ne da bi lastnik Marčič to vedel. To naj bi bil tudi povod za njun spor. Erjavec incidenta med njima takrat ni potrdil, Marčič pa je bil tiho, a ugibanj o fizičnem sporu prav tako ni zavrnil. 

Po ločitvi naj bi 27-letna Eva od premožnega podjetnika zahtevala stanovanje v Ljubljani in njegovo hišo na morju ter 7.000 evrov mesečne preživnine do otrokovega 26. leta starosti. 

Erjavčeva hči, ki je študirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, je danes asistentka na tamkajšnji katedri za ekonomijo pri predmetu Temelji mikroekonomije. Njen novi partner Blaž Gorše je vodja oddelka za korporativne finance pri Iliriki, tako kot Eva pa je študiral na ljubljanski ekonomski fakulteti.

Eva Erjavec je bila od novembra 2020 poročena s premožnim poslovnežem Andrejem Marčičem, s katerim sta se ločila po pol leta. | Foto: Mediaspeed Eva Erjavec je bila od novembra 2020 poročena s premožnim poslovnežem Andrejem Marčičem, s katerim sta se ločila po pol leta. Foto: Mediaspeed

Eva Erjavec
Trendi Tako hči ministra Erjavca dviguje temperaturo
Karl Erjavec
Novice Karl Erjavec hoče biti veleposlanik v Franciji
Ne spreglejte