Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
13. 6. 2016,
12.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Natisni članek

materinstvo starševstvo Iris Mulej nosečnost otrok

Ponedeljek, 13. 6. 2016, 12.58

6 let, 6 mesecev

Hčerka Iris Mulej je izjemno priljubljena, še preden se je rodila

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Ena naših najuspešnejših manekenk septembra pričakuje prvega otroka, njena hčerka pa je že pred rojstvom prava zvezda.

Iris Mulej, edina Slovenka, ki je osvojila oba naziva, mis Slovenije in mis Universe, že nekaj mesecev izžareva srečo in veselje, saj pričakuje svojega prvega otroka. Svoje sledilce na družabnih omrežjih redno obvešča, kako se počuti, predvsem pa, kako uživa kot nosečnica.

Bolečine v križu ji ne pustijo spati

A prvi meseci nosečnosti niso bili tako rožnati, nam je zaupala Iris. "Do četrtega meseca sem imela močne in konstantne vsakodnevne slabosti, tako da to me je kar izmučilo. Zdaj, ko je vse to mimo, pa naravnost uživam v tem posebnem obdobju," pravi in dodaja, da jo sicer mučijo tipične nosečniške bolečine v križu, ki so zelo neprijetne med hojo ter med spanjem. "Te bolečine mi hvala bogu pomagata lajšati nosečniški podporni pas ter nosečniška spalna blazina. Brez njiju trenutno ne zdržim."

Najprej pričakovala fantka

Še do pred kratkim sta Iris in njen partner Admir mislila, da bosta septembra povila sinčka, ki sta mu že izbrala ime, a je v šestem mesecu nosečnosti ginekologinja potrdila, da bosta dobila hčerko. "Najprej nama je namignila, da bo fantek, a je rekla, naj še malo počakava. In sva čakala vse te mesece, saj se nam je dete vedno skrivalo in ni bilo mogoče izvedeti spola. No, končno pa je v šestem mesecu ginekologinja le lahko potrdila, da je punčka. Ime sva tako najprej imela za fantka, pred kratkim pa sva končno izbrala ime za punčko, ki pa za zdaj ostaja še skrivnost."

A ne glede na spol je Irisin nerojeni otrok priljubljen že, odkar je oznanila nosečnost, nam je v smehu priznala Iris. "Dobila je že ogromno daril od raznih otroških podjetij, med drugim tudi voziček, ter en kup igrač."

Naša supermanekenka si že od nekdaj želi veliko otrok, zato se ne bo ustavila samo pri enem. Odraščala je v veliki družini, saj je njena mama rejnica. "Mami ima nas tri biološke otroke (imam še mlajšega brata in sestro) ter trenutno pet otrok v rejništvu. Zadnjih 15 let, odkar je mami rejnica, imam torej veliko bratcev in sestric. In ker vem, kako pestro in zabavno je imeti brate in sestre, bi to rada privoščila tudi svojim otrokom, torej veliko družino."

Iris nosečnost, ki jo preživlja v Budvi, dobro prestaja in v njej celo uživa. | Foto: Iris nosečnost, ki jo preživlja v Budvi, dobro prestaja in v njej celo uživa.

Za zdaj ostaja v Budvi

Iris in Admir sta se lani preselila v Budvo, saj je tam locirana Admirjeva služba, Iris pa trenutno uživa na porodniškem dopustu. "Za zdaj imamo načrt ostati v Budvi. Kaj bo pa prinesla bližnja prihodnost, ne ve nihče. Midva z Admirjem sva fleksibilna, kar se tiče življenja in selitve, hčerka pa bo pač zaradi tega obiskovala mednarodno šolo," je povedala o bližnjih načrtih za prihodnost.

V Črni gori je spoznala že veliko ljudi in stkala prijateljstva, najbolj sta ji všeč toplina in prijaznost ljudi, saj pravi, da so dostopnejši kot Slovenci, a vseeno pogreša marsikaj. "Pogrešam urejenost in čistočo, v tem smo Slovenci res vzorni. Moti me denimo tudi to, da nimajo zakona o ločevanju odpadkov in da se veliko kadi v zaprtih prostorih."

Kljub trebuščku ostaja zvesta modi. | Foto: Kljub trebuščku ostaja zvesta modi.

Z Admirjem se sicer redno vračata v Slovenijo, skoraj vsak mesec, in tako bo tudi ostalo. Koliko se bo po porodu še ukvarjala z manekenstvom, pa še ne ve. "Tudi prej sem se ukvarjala še s čim drugim, z organizacijo dogodkov, marketinškimi aktivnostmi, vodenjem svoje agencije ter lastne znamke kozmetike itd. V tej smeri bom verjetno nadaljevala tudi po porodu, vendar bo pa takrat vedno v prvem planu otrok."

Ne spreglejte