Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 7. 2013,
8.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

mis Slovenije sprejem Kostanjevica nastop presenečenje

Sobota, 13. 7. 2013, 8.35

8 let

Foto: Ponosni na svojo mis Slovenije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Mis Slovenije Majo Cotič so njeni sokrajani prijetno presenetili. V občini Miren-Kostanjevica so namreč pripravili sprejem za svojo misico.

Ko je Maja Cotič postala mis Slovenije, se je novica v občini Miren-Kostanjevica in krajevni skupnosti Miren, kjer Maja živi, hitro razvedela. In še preden se je Maji iz Ljubljane, kjer preživlja del svojega časa med študijem, uspelo prikazati pred domačimi vrati, so si sosedje in prijatelji družine Cotič že podajali kljuko.

"V nedeljo po zmagi, ko sem prišla domov, je bilo pri nas veselo. Najprej me je čakalo kosilo z domačimi, potem pa sem šele dojela, koliko moja zmaga na lepotnem tekmovanju pomeni mojim sosedom, našim prijateljem," je povedala Maja, ki se je razveselila prav vsake čestitke in stiska rok. "Mislim, da sem prva mis Slovenije s tega konca Slovenije in neverjetno lepo je videti, kako osebno ljudje doživljajo to zmago," je še povedala Maja, ki so jo na sprejemu obkrožili vsi, tako starejši kot najmlajši. Vsi so se želeli fotografirati z misico iz svojega kraja in Maja je potrebovala debelo uro, da je po programu lahko sedla za mizo. "Neverjetno je. Jaz ne morem verjeti. Tako mi je lepo, ne znam povedati," je bila skoraj brez besed mis Slovenije.

V programu, ki so ga pripravili v občini in krajevni skupnosti za Majo, so ji povedali veliko lepega, nastopili so domači glasbeniki in vsi po vrsti Maji zaželeli vse dobro. Potem se je družba ob glasbi didžeja zabavala še pozno v noč, veselo pa je bilo tudi pri Maji doma, kjer so, kot se za dobre domačine spodobi, prav tako pripravili manjšo zabavo.

"Majo poznam še od mladih nog in vedno je bila živahna in prijazna. Res je nasmejana in prijazna punca, vesela sem, da je zmagala. Mi smo navijali zanjo," je na sprejemu povedala starejša obiskovalka, gospa Frančiška, ki je prišla od blizu pogledat misico iz domačega kraja. Na koncu slavja je sledil še ognjemet.

Kaj vse je nova mis Slovenije doživela, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Ne spreglejte