Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 7. 2012,
11.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 11. 7. 2012, 11.34

8 let

Ekskluzivne fotografije medenih tednov Kate in Williama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Črni oblaki se še kar naprej zgrinjajo nad britansko kraljevo palačo, saj so zdaj prišle na dan še fotografije s strogo varovanega poročnega potovanja bodočega kraljevega para.

Po poročanju tujih medijev sta se William in Kate močno vznemirila, ko sta izvedela, da naslovnico avstralske revije Women's Day krasi fotografija z njunega poročnega potovanja. Po 15 mesecih so tako prišle na dan najbolj zaželene fotografije s poročnega potovanja, ki je bilo poleg poročne obleke najbolj varovana skrivnost. Poleg naslovne fotografije je v reviji še 15 fotografij, na nekaterih se par sprehaja po sanjski sejšelski plaži in se brezskrbno igra v turkiznem morju.

Kraljeva palača je za zdaj zavrnila komentiranje fotografij, za katere so mnogi prepričani, da so pristne fotografije s poročnega potovanja. Med poročnim potovanjem Kate in Williama se je ugibalo, kam sta se odpravila, in mnoge medijske hiše so pravilno navajale, da so izbrana destinacija Sejšeli, bolj natančno Severni otok. Mladoporočenca sta bivala v bungalovu, katerega cena je 5.000 dolarjev na noč, a medijske hiše so kljub informacijam, ki so jih imele, kraljevi palači obljubile, da bodo spoštovale zasebnost para.

V tem trenutku večina domneva, da za fotografijami stojijo britanski tabloidi in agencije, ki imajo notranje informacije iz kraljeve palače. Številni mediji pišejo, da ni jasno, zakaj so fotografije prišle na dan šele po več kot enem letu. Ugibajo, da je šlo za naročilo tabloida, ki pa je želel, da se prvi prah okoli para poleže in šele nato "udarijo" z novo ekskluzivno novico. Zanimivo je tudi to, da so fotografije prišle na dan v Avstraliji, ne v Veliki Britaniji ali Ameriki, ki sta veliko večja trga.

William je znan po tem, da želi svoje zasebno življenje in Kate zaščititi pred paparaci, saj je bila izpostavljenost medijem eden izmed razlogov, da se je par pred leti razšel, poleg tega pa so paparaci delno krivi za smrt njegove matere Diane. Mediji se zdaj sprašujejo, kakšen bo njegov odziv.

Ne spreglejte